REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Didžiausia internetinės prekybos mažmenininkė bendrovė „Amazon“ savo prekyvietėje atidarė 3D spausdintuvų ir jiems būtinų medžiagų skyrių, pranešė „ZDNet“.

REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu „Amazon“ siūlo pirkėjams 16 tokių spausdintuvų modelių, pagamintų keliose bendrovėse, tarp jų „Fabbster“ ir „MakerBot“, sakoma pranešime. Pigiausias iš jų (JET) kainuoja 1099 JAV dolerius, o pats brangiausias („Airwolf 3D“) - 2399 dolerius.

REKLAMA

Šiame „Amazon“ parduotuvės skyriuje pardavinėjami ir kur kas pigesni 3D spausdintuvų modeliai, tačiau jie yra naudoti. Per „Amazon“ juos siūlo pirkti dabartiniai šių įrenginių savininkai.

Pranešama, kad kartu su 3D spausdintuvais šiame prekyvietės skyriuje parduodamos ir jiems skirtos atsarginės dalys, eksploatacinės medžiagos, 3D spaudai skirtos knygos, programinė įranga, skirta automatizuotam projektavimui. 3D spausdintuvų pasirodymas „Amazon“ svetainėje liudija, kad šie įrenginiai toliau pinga ir vis labiau skverbiasi į masinio naudojimo rinką. Iki šiol jų rinka buvo itin specializuota.

3D spausdintuvus įsigiję vartotojai norimų pasigaminti daiktų modelius gali pasigaminti patys arba parsisiųsti iš interneto. Atskiri 3D modeliams skirti skyriai yra daugelyje ketimosi failais svetainių, tarp jų ir „The Pirate Bay“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų