REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasaulio žiniasklaida parneša apie kraupų įvykį viename Naujosios Gvinėjos kaimų. Paauglė nukirto tėvui galva krūmams kapoti skirtu dideliu peiliu. Tai ji padarė dėl to, kad šis šeimos namuose ją išprievartavo, praneša dailymail.co.uk. Kaimelio gyventojai į šį įvykį sureagavo taip pat netikėtai – jie gyva grandine apsupo merginą ir atsisako išduoti ją policijos pareigūnams. Žmonės tvirtina, kad dėl blogo poelgio tėvas nusipelno mirties.

REKLAMA
REKLAMA

Vietos dvasinis lyderis pastorius Lukas Kumi teigia, jog bendruomenė kategoriškai atsisako, kad vietos valdžios institucijos pradėtų oficialų tyrimą dėl žmogžudystės.

REKLAMA

„Kai vietos žmonės ir genties vadai nuėjo į vietą, kur tai įvyko, pamatė be galvos tįsantį kūną. Mergaitė pati jiems paaiškino, kodėl taip pasielgė su tėvu“, – vietiniam laikraščiui pasakojo pastorius ir pridūrė, kad keturiasdešimtmetis vyras dukrą išprievartavo, kai kiti šeimos nariai – jo žmona ir du vaikai – buvo išvykę aplankyti artimųjų ir jiedu buvo namuose vieni.

Vyras dukrą išprievartavo naktį, o kai tą patį norėjo padaryti dar kartą ryte, ši griebė peilį ir nukirto jam galvą. Šis įvykis plačiai nuskambėjo šalyje, kur vaikų seksualinis išnaudojimas ir prostitucija bei prekyba žmonėmis yra pasiekę kritinį lygį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų