REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vokiečiai pristatė atnaujintą „Opel Insignia”, vieša automobilio premjera numatoma 65 – joje Frankfurto automobilių parodoje (rugsėjo 12 – 22 dienomis).

REKLAMA
REKLAMA

Nauji, galingi ir efektyvūs varikliai su tiesiogine degalų įpurškimo sistema, t.y. vos 99 g anglies dvideginio išmetantis turbodyzelis ir naujos kartos turbo benzininis agregatai, praplečia variklių gamą. Tai kilstelį 2,0 l turbodyzelinį variklį į energijos suvartojimo efektyvumo „A+“ klasę. Abu variantai (88 kW/120 AG ir 103 kW/140 AG, pagal EK reglamentą Nr. 715/2007), nesvarbu ar keturių ar penkių durų, su šešių laipsnių mechanine pavarų dėže ir „Start/Stop“ įranga, sunaudoja tik 3,7 l degalų 100 km, važiuojant miršiu ciklu („Sports Tourer: 3,9 l/100 km). Daugybę patobulinimų atlikta ir važiuoklėje. „Insignia“ taip pat bus montuojama naujos kartos informacinė ir pramoginė sistema, integruojanti daugumą išmanių telefonų funkcijų. Šios sistemos valdymas labai patogus ir intuityvus, naudojant lietimui jautrų valdiklį įmontuotą centrinėje konsolėje.

REKLAMA

„Sėkmingu „Insignia“ modeliu jau važinėja daugiau nei pusę milijono „Opel“ vairuotojų. Nauja, išraiškingo dizaino „Insignia“ su aukštos kokybės aptakia kabina, intuityviai valdoma informacine – pramogine sistema, efektyviomis pavaros sistemomis, tokiomis kaip „99 g Turbo“ dyzelinis variklis, dar labiau trauks dėmesį”, - revoliucinį, vidutinio dydžio naują modelį apibūdina Dr. Karlas – Tomas Neumannas, „Opel“ generalinis direktorius. „Mūsų flagmanas dar modernesnis, krentantis į akį bei elegantiškesnis. Tačiau nereikėtų pamiršti, jog šis automobilis vairuotojui bei keleiviams suteiks patogumą, saugumą, malonią vairavimo patirtį naujausių technologijų dėka už itin patrauklią kainą.“

Naują modelį Vokietijoje galima užsisakyti jau nuo birželio 21 d., o keturių, penkerių durų ir „Sports Tourer“ variantų kainos prasideda nuo 24325 eurų (rekomenduojama mažmeninė kaina Vokietijoje su mokesčiais).

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų