REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Milano „Inter“ komandos veteranas Javieras Zanetti toliau įrodinėja, kad futbole amžius – ne rodiklis. Rugpjūčio mėnesį 40-ąjį gimtadienį švęsiantis futbolininkas pratęsė kontraktą su dabartiniu klubu dar vienam sezonui.

REKLAMA
REKLAMA

Pastaruoju metu argentinietis gydosi balandį patirtą Achilo sausgyslės traumą ir veikiausiai nežais iki spalio mėnesio. Nepaisant to, italų ekipos vadovai išreiškė pasitikėjimą veteranu ir suteikė pastarajam galimybę toliau vilkėti „madų sostinės“ klubo marškinėlius.

REKLAMA

„Visų pirma, norėčiau padėkoti klubui už pasitikėjimą, kuris buvo parodytas. Ilgai kalbėjome apie mano traumą, bet nusprendėme kontraktą pratęsti dar vieneriems metams. „Inter“ mane palaiko, todėl tikiuosi, kad išsigydęs traumą vėl grįšiu į sau įprastą ritmą“, - vylėsi argentinietis.

„Noriu padėkoti daugeliui gerbėjų, kurie pastarosiomis savaitėmis man išreiškė didelę meilę. Jie aktyviai perka abonementus į kito sezono rungtynes, todėl tai leidžia manyti, kad puikius gerbėjus turėsime ir kitąmet“.

REKLAMA
REKLAMA

„Grįžęs po traumos darysiu viską, kad susigrąžinčiau geriausią sportinę formą. Būsiu pasirengęs naujo trenerio žaidimo filosofijai“, - teigė J.Zanetti.

Futbolininkas „Inter“ klube žaidžia jau 18 metų. Nuo 1995 metų Milano komandos marškinėlius vilkintis argentinietis iš viso sužaidė 845 rungtynes ir įmušė 21 įvartį.

Patyręs gynėjas taip pat 18 metų gynė ir Argentinos rinktinės garbę. Joje J.Zanetti sužaidė 145 rungtynes ir pasižymėjo penkis kartus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų