REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Analinis seksas - gana paslaptinga tema, kuria kalbėti išdrįsta ne kiekvienas. Jį dažniausiai sieja su skausmu, o apie analinius žaisliukus, net pagalvoti negalima.

REKLAMA
REKLAMA

Mitas: Tik ištvirkėliai praktikuoja analinį seksą

Dauguma žmonių mano, kad seksas misionieriaus poza yra vienintelis ir normalus sekso būdas, ir bet kokia kita poza ar kitoks seksualinis aktyvumas nukrypstantis nuo šių "standartų" yra ištvirkimas. Taip mąstantiems atrodo, kad analinis seksas yra nenatūralus ir nepriimtinas. Meilės žaidimai su analiniais žaislais yra kiekvieno asmeninis reikalas. Viskas priklauso nuo Jūsų pačių: įsitraukti į tokį žaidimą ar vengti jo.

REKLAMA

Mitas: Seksas su analiniais žaislais yra skausmingas

Būtina žinoti, kad visi Jūsų veiksmai priklauso nuo abiejų partnerių. Meilės žaidimuose negali būti jokio fizinio nei psichologinio spaudimo. Daugelis bijo, kad analinis seksas gali sukelti skausmą. Aišku, viskas, kas nauja ir nepatirta, kelia nepasitikėjimą, įtarimą, baimę ir įtampą. Iš tikrųjų, jei Jus paimsite savo analinį žaislą ir grubiai elgsitės, tai tikrai nesijausite labai maloniai. Jei Jūs nusprendėte įsitraukti į tokį meilės žaidimą, tai turėtumėte žinoti:

REKLAMA
REKLAMA

- Atsipalaiduokite, nes įtempti raumenys sukels skausmą.

- Darykite tai lėtai.

- Bendraukite su partneriu, nes tai pagrindinis analinio sekso žaidimų instrumentas.

Mitas: Jeigu vyras naudoja analinius žaislus jis yra gėjus

Senovėje, kai vyrai, norėdami pajusti išskirtinį meilės malonumo skonį, vykdavo pas homoseksualus ir užsiimdavo analiniu seksu. Jei Jūs pajutote analinio sekso malonumo skonį, tai neturite savęs priskirti prie homoseksualų. Nebūtina būti gėjumi, kad rinktis analinio sekso malonumus. Analinis seksas ir seksas, naudojant analinius žaislus, yra malonus ir neturi poveikio Jūsų orientacijai. Nuo to Jūs gėjumi tikrai netapsite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mitas: Analinis seksas yra nešvarus

Viena pagrindinių minčių, kuri kyla asmenims, norintiems pradėti užsiimti seksu su analinais žaislais yra ta, kad kišami daiktai į tokią "nešvarią" vietą, kur renkasi visos "kūno šiukšlės". Faktiškai, tai bet kokia seksualinė veikla yra pavojinga sveikatai, jei Jūs nesilaikote pagrindinių higienos reikalavimų. Jūs privalote nepamiršti pagrindinių higienos taisyklių.

Prieš tai, kai ruošiatės užsiimti analiniu seksu, privalote nusimaudyti vonioje ar po dušu ir patartina papildomai pasinaudoti analiniu dušu. Na, o jeigu nuspręsite ant analinio žaislo užmauti prezervatyvą, tai būtų idealu ir jaustumėtės saugus.

REKLAMA

Mitas: Analiniai žaislai kenkia hemorojui

Tiesa, jei turite analinių problemų, tai geriau pasikonsultuoti su gydytoju, bet nėra įrodyta, kad analiniai žaislai kenktų Jūsų sveikatai. Analinai žaislai teigiamai veikia prostatą ir stimuliuoja analinius raumenis, ko pasėkoje pagerina kraujo cirkuliaciją ir stimuliuojamų organų veiklą.

Mitas: Seksas su analiniu žaislu malonus tik vyrams

Egzistuoja labai klaidinga nuomonė, kad analinis seksas malonus tik vyrams, o moteris jokio malonumo nejaučia. Tai labai klaidinga nuomonė, nes tiek moterys ir vyrai mėgsta žaisti meilės žaidimus su analinais žaislais. Bet jeigu Jus tokia mintis baugina, tai neprievartaukite savęs, nedarykite to per prievartą, nes tokiu būdu tikrai nepajusite jokio malonumo, na, o jei niekad to nemėginsite, tai ir nepatirsite šio jausmo. Tai tik Jums spręsti ir rinktis norimus sekso žaidimus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų