REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

28 metų Ineta Dzinguvienė, kuri Škotijos teismo jau nuteista kalėti iki gyvos galvos už savo naujagimio nužudymą, teisiama ir Lietuvoje.

REKLAMA
REKLAMA

Moters laukia laisvės atėmimas iki gyvos galvos. Kauno apygardos teismas pradėjo nagrinėti baudžiamąją bylą, kurioje Vilkaviškio gyventoja Ineta Dzinguvienė kaltinama prieš metus nužudžiusi ką tik gimusią mergaitę.

REKLAMA

Pasinaudojusi bejėgiška naujagimio būkle jį uždusino užmovusi ant galvytės polietileno maišelį. Anot atstovų spaudai, byloje teigiama, kad nužudytos mergaitės lavonas buvo rastas tik po metų moters tėvų namuose.

Lavonėlio imta ieškoti tik tada, kai Škotijos pareigūnai kreipėsi į Lietuvos teisėsaugą sužinoję, kad moteris lankėsi pas privatų ginekologą, kuris stebėjo nėštumą.

Paaiškėjus, kad gimusio vaiko niekas nematė, policija ėmė jo ieškoti, o aptikę lavonėlį pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl nužudymo.

Teismo medicinos ekspertai nustatė, kad kūdikis gimė sveikas. Vėliau paaiškėjo, kad moteris yra psichiškai sveika ir gali atsakyti už savo veiksmus.

Moteris jau yra nuteista iki gyvos galvos Škotijoje, kur taip pat nužudė savo ką tik gimusį sūnų.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų