REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Buvęs Madrido „Real“ treneris Jose Mourinho sureagavo į „Barcelona“ klubo saugo Andreso Iniestos žodžius. Priminsime, kad Ispanijos rinktinės saugas pasakė, jog J.Mourinho buvo žalingas Ispanijos futbolui.

REKLAMA
REKLAMA

Visgi portugalas į tai atrėžė, kad vienintelė jo žala padaryta Ispanijoje buvo tik ta, kad jis nutraukė „Barcelona“ klubo dominavimą ir sugebėjo iškovoti tris titulus.

REKLAMA

„Mano žala Ispanijos futbolui buvo ta, kad tapau treneriu, kuris nutraukė „Barcelona“ dominavimą. Kai atvykau į „Real“, atrodė, kad „Barcelona“ dominavimas neturės pabaigos, bet aš tai pakeičiau“, - kalbėjo J.Mourinho.

„Madrido „Real“ laimėjo taurės finalą prieš „Barcelona“ klubą, „Real“ laimėjo Ispanijos „Supertaurę“ prieš „Barcelona“ klubą, „Real“ laimėjo Barselonoje ir „Real“ laimėjo Ispanijos lygą surinkdamas 100 taškų ir pelnydamas 121 įvartį“, - tęsė dabartinis „Chelsea“ strategas.

REKLAMA
REKLAMA

„Mes nesugebėjome laimėti tik Čempionų lygos. Tai buvo mūsų pagrindinis tikslas, bet tai padaryti yra labai sunku. Prieš man atvykstant, klubas šešis metus nebuvo pasiekęs ketvirtfinalių. Su manimi mes pasiekėme pusfinalius, bet jų nesugebėjo laimėti. Kitoms komandos tai pavyko padaryti. Esu laimingas, kad Čempionų lygą laimėjo „Chelsea“, o šiais metais tai padarė „Bayern“. Tai buvo klubai, kurie nusipelnė tai padaryti. Galiu pasakyti tik tai, kad aš didžiuojuosi, jog treniravau tokį klubą kaip „Real“, - užbaigė J.Mourinho.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tuo metu „Real“ prezidentas Florentino Perezas mano, kad „Barcelona“ žaidėjai kritikuoja J.Mourinho dėl to, kad jiems būdavo sunku laimėti prieš jį.

„Suprantu dėl ko Xavi ir Iniesta nėra patenkinti Mourinho. Per paskutinius penkis mačus prieš jį, jie nelaimėjo nei vieno karto. Kritikuoti savo oponentus dėl to, kad negali jų įveikti, tikrai nėra protingiausias žingsnis. „Barcelona“ buvo įpratusi laimėti prieš mus, tačiau atvykus Mourinho tai pasikeitė“, - kalbėjo F.Perezas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų