REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Madrido naujienų puslapis soymadrista.com teigia, kad „Monaco“ bandys prisivilioti Madrido „Real“ puolėją Cristiano Ronaldo siūlydami jam milžinišką algą – net 23 milijonus eurų per sezoną.

REKLAMA
REKLAMA

Rusų milijardieriaus Dmitrijaus Rybolovlevo valdomas Monako klubas Portugalijos rinkinės žvaigždei ketina mokėti beveik dvigubai didesnę algą nei „Real“ klubas. „Monaco“ taip pat ketina visus gautus pinigus už C.Ronaldo autorines teises atiduoti pačiam futbolininkui. Tuo metu „Real“ klube dalis pinigų gautų už C.Ronaldo vardo ar atvaizdo panaudojimą atitenka „Real“ klubui.

REKLAMA

„Real“ prezidentas Florentino Perezas bando pratęsti C.Ronaldo sutartį iki 2018 metų vasaros. Teigiama, kad „Karališkasis“ klubas žaidėjui per metus mokės po 14 milijonų eurų, tačiau „Monaco“ ketina žaidėjui mokėti kur kas daugiau. Manoma, kad futbolininko agentas Jorge Mendesas jau pranešė C.Ronaldo apie galimą „Monaco“ pasiūlymą.

Žinant, kad „Monaco“ kitame sezone tikrai nežais Čempionų lygoje, klubo savininkas leis C.Ronaldo laisvą laiką išnaudoti reklamoms ir panašiems dalykams, dėl kurio žaidėjo metinis pelnas dar labiau užaugtų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų