REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Internete pasirodė dar neanonsuotos naujos „Windows Phone“ operacinės sistemos ekrano nuotraukos. „Windows Phone“ versija kodiniu pavadinimu „Blue“ buvo įdiegta išmaniajame telefone „Nokia Lumia 920“, kurį, pasak „Microsoft“ atstovų, prarado vienas šios bendrovės darbuotojas.

REKLAMA
REKLAMA

Šį telefoną „eBay“ aukcionų svetainėje įsigijęs vartotojas nustebo radęs jame neįprastą „Windows Phone“ versiją ir paskelbė jos ekrano nuotraukas. Netrukus po to su juo susisiekė „Microsoft“ teisininkai ir paprašė grąžinti telefoną, kuris, pasak jų, buvo pamestas, kažkieno surastas ir perparduotas.

REKLAMA

„Microsoft“ nuotoliniu būdu užblokavo šio telefono veikimą ir pareikalavo pašalinti iš interneto paskelbtas operacinės sistemos ekrano nuotraukas, pranešė „The Verge“. Nors minėtasis asmuo šį reikalavimą įvykdė, nuotraukas paskelbė kiti IT leidiniai. „Microsoft“ pasiūlė telefoną aukcione įsigijusiam žmogui arba piniginę kompensaciją, arba naują išmanųjį.

Sprendžiant iš nuotraukų, prarastame telefone buvo įdiegtas vienas iš pirminių „Windows Phone Blue“ variantų. Manoma, kad būsimoji komercinė „Windows Phone“ versija bus išleista kitų metų pradžioje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų