REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

Pirmoji ir vienintelė komunikacijos krypties magistro studijų programa Klaipėdos universitete – Medijos ir komunikacija. Ši studijų programa remiasi naujųjų medijų specifikos pažinimu ir taikymu, studijų programos studentai gauna plataus spektro komunikacijos sampratų žinias.

REKLAMA
REKLAMA

Medijų ir rinkodaros dėstytoja docentė daktarė Audronė Nugaraitė teigia, kad studentai įgytas praktines žinias gali panaudoti ir saviprezentacijai, ir rinkodaros komunikacijai bet kokiame versle. Pasak jos, įgytos žinios ne tik padeda įtikinti vadovus skirti reikiamą dėmesį rinkodaros komunikacijai, bet ir suteikia žinių apie realias priemones, kuriomis galima pasiekti rinkodaros komunikacijos efektyvumo.

Docentė sveikina apsisprendimą Klaipėdos universitete vystyti komunikacijos srities magistrantūros studijas ir mano, kad šios studijų krypties plėtra šalyje atspindi didėjančias komunikacijos reikmes ir svarbą visose verslo srityse. „Sutikus skaityti šį kursą, iš arčiau pažinau oficialųjį Klaipėdos universiteto akademinį lygį. Tai taip pat naudinga patirtis“, - teigė doc. dr. A. Nugaraitė. Ji planuoja su Klaipėdos universitetu bendradarbiauti ir kitais mokslo metais.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų