REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Sekmadienio vakarą Porto Alegrės „Gremio“ stadione sužaistos tarptautinės draugiškos rungtynės. Šeimininkai brazilai namuose priėmė svečius iš Prancūzijos, kuriuos tik po atkaklios kovos įveikė užtikrintu rezultatu 3-0.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmajame kėlinyje kamuolį ilgiau kontroliavo brazilai, bet progų gausa negalėjo pasigirti nei jie, nei prancūzai, kurie savo žaidimą grindė kontratakomis.

REKLAMA

Brazilijos rinktinės gretose ypač pastebimas buvo Oscaras, kuris spėjo komandos draugams dalinti ir tikslius perdavimus, ir individualiais veiksmais „ardyti“ varžovų gynybą.

Visi trys šio susitikimo įvarčiai buvo įmušti tik antroje rungtynių pusėje. Pirmasis iš jų į prancūzų vartus krito 54 minutę. Pražangą išprovokuoti norėjęs Mathieu Valbuena liko nieko nepešęs, o į greitą kontrataką išbėgę brazilai nuginklavo priešininkų vartininką Hugo Llorisą.

REKLAMA
REKLAMA

Puolėjas Fredas kairiajame atakos krašte pritraukė prie savęs vieną Prancūzijos rinktinės gynėjų, o be priežiūros likęs Oscaras sulaukė tikslaus perdavimo ir be didesnio vargo pasižymėjo.

Įpusėjus antrajam kėliniui komandų treneriai atliko keitimus, bet jie labiau pasiteisino brazilams, nei svečiams iš Prancūzijos.

84 minutę Brazilijos rinktinės turimą persvarą padvigubino po keitimo aikštėje pasirodęs Hernanesas, todėl rezultatas tapo 2-0. Pastarajam rezultatyvų perdavimą atliko Neymaras.

Per pridėtas dvi teisėjo minutes prancūzai stengėsi įmušti garbės įvartį, bet galutinį tašką šiame susitikime padėjo Lucasas Moura. Saugas tiksliai realizavo teisėjo paskirtą vienuolikos metrų baudinį ir įtvirtino savo komandos turimą persvarą.

Rezultatas: 

Brazilija 3 – 0 Prancūzija

54‘ [1 – 0] Oscar

84‘ [2 – 0] Hernanes

90‘ [3 – 0] Lucas Moura (11 m)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų