REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dortmundo „Borussia“ klubo sporto direktorius Michaelis Zorcas tikina, kad jie šią vasarą puolėjo Roberto Lewandowskio neparduos Miuncheno „Bayern“ klubui.

REKLAMA
REKLAMA

Lenkijos rinktinės puolėjas yra intensyviai siejamas su persikėlimu į Čempionų lygos nugalėtojų gretas. Pats puolėjas neseniai buvo pareiškęs, kad jis tikisi persikelti į savo svajonių komandą, kurios tiksliai neįvardino.

REKLAMA

Visgi „Borussia“ klubas dabar teigia, kad jie neketina savo lyderio parduoti Vokietijos čempionams. „Borussia“ sako, kad R.Lewandowskis turės gerbti savo kontraktą, kuris galioja iki 2014 metų vasaros.

„Mes susisiekėme su žaidėju ir jo patarėju ir pasakėme, kad mes nesutinkame jo parduoti „Bayern“ klubui“, - dienraščiui „Kicker“ sakė M.Zorcas.

Taigi tai reiškia, kad 24 metų lenkas Dortmunde turėtų likti dar vieną sezoną, o kitą vasarą jis klubą galės palikti kaip laisvasis agentas.

REKLAMA
REKLAMA

M.Zorcas supranta, kad šiuo sprendimu R.Lewandowkis tikrai neliks sužavėtas, tačiau sporto direktorius tiki, kad puolėjas bus profesionalas ir toliau išliks patikimu ir rezultatyviu puolėju.

„Dabar turbūt žaidėjas bus kurį laiką šiek tiek nusivylęs. Tačiau tai praeis ir tada jis vėl žais taip kaip visada. Taip daro profesionalai su charakteriu, o Robertas toks ir yra“, - užbaigė M.Zorcas.

Priminsime, kad praėjusiame sezone R.Lewandowskis įmušė 24 įvarčius „Bundesliga“ lygoje ir dar 10 kartų pasižymėjo Čempionų lygoje.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų