REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Italijos „Napoli“ komandos vairą perėmęs ispanas Rafaelis Benitezas savo naujajame klube nori matyti angliškų akcentų. Ne vienerius metus „Premier“ lygoje dirbęs strategas panoro įsigyti Londono „Arsenal“ ekipos puolėją Theo Walcottą.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, to patyręs specialistas negalės padaryti tol, kol neatsiras papildomų pinigų. Kol kas Neapolio miesto klubas koncentruojasi ties kur kas pigesniais futbolininkais, bet pardavus lyderį Edinsoną Cavani – būtų galima įsigyti ir kelis aukštos klasės žaidėjus.

REKLAMA

Tai, kad „Napoli“ dairosi puolėjo, patvirtino ir pats komandos prezidentas Aurelio De Laurentiisas. Pastarojo teigimu, su vienu kandidatu derybos beveik baigtos, todėl tik laiko klausimas, kada jis taps italų ekipos nariu.

„Mes ieškome antrojo dešiniojo krašto puolėjo. Su vienu žaidėju jau vedame derybas, bet jums negaliu pasakyti nieko daugiau. Viskas priklausys nuo to, kokia bus pareikalauta išpirka“, - sakė prezidentas A.De Laurentiisas.

REKLAMA
REKLAMA

Manoma, kad „Napoli“ klubas E.Cavani galėtų parduoti už 63 mln. eurų. Kadangi kitą sezoną neapoličiai ketina būti konkurencingi ne tik Italijoje, bet ir Europoje, šią vasarą ekipa naujiems pirkiniams veikiausiai išleis ne vieną milijoną.

Minėtajam T.Walcottui šis sezonas buvo geriausias karjeroje. Futbolininkas sužaidė 43 rungtynes ir įmušė net 21 įvartį. Verta paminėti, kad puolėjas nuo 2006 taip pat gina ir Anglijos rinktinės garbę. „Arsenal“ narys tapo jauniausiu anglu, vilkėjusiu savo šalies komandos marškinėlius. Theo debiutavo sulaukęs vos 17 metų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų