REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktadienį VTB Vieningosios lygos čempionės titulą apgynė Maskvos CSKA komanda, kuri 59:54 įveikė Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“ ekipą ir laimėjo seriją 3:1.

REKLAMA
REKLAMA

Vyriausiasis maskviečių treneris Ettore Messina pripažino, kad jam Vieningoji lyga buvo vienas sunkiausių turnyrų gyvenime, kuriuose teko dalyvauti.

REKLAMA

„Šis turnyras, nuo atkrintamųjų varžybų, turbūt buvo pats sunkiausias mano karjeroje, todėl atnešė daug džiaugsmo, kai viskas baigėsi laimingai. Kaip žinote, rungtyniavome be Teodosičiaus, Kauno, o finalo ketvirtajame susitikime negalėjo žaisti ir Chriapa. Mes turėjome žaisti prieš Samaros ekipą, kuri laimėjo FIBA Iššūkio taurę, vėliau kovėmės su Eurolygos „Top 16“ ekipa „Chimki“, o finale mūsų laukė Europos taurės čempionai „Lokomotiv-Kuban“. Manau, kad nė viename kitame Europos turnyre komanda netenka nueiti tokio sunkaus kelio“, – kalbėjo italas.

Spaudos konferencijos E.Messina apgailestavo, kad CSKA nesugebėjo laimėti Eurolygos, tačiau pažadėjo, jog kitą sezoną ekipa vėl bus finaliniame ketverte ir sieks titulo iš naujo.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų