REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Juodus drabužius vilkintis ginkluotas užpuolikas penktadienį nušovė mažiausiai keturis žmones Kalifornijos valstijoje, kol policija jį galiausiai nukovė koledžo bibliotekoje, pranešė pareigūnai.

REKLAMA
REKLAMA

Užpuolikas savo siautėjimą pradėjo nužudydamas savo tėvą ir brolį, o vėliau nesirinkdamas šaudė į žmonės Santa Monikos mieste. Visa tai vyko už kelių kilometrų nuo renginio, kuriame dalyvavo JAV prezidentas Barackas Obama (Barakas Obama).

REKLAMA

Vienas incidento liudininkas pasakojo, kaip 25-30 metų baltaodis vyras, apsijuosęs diržu su šoviniais ir ginkluotas pusiau automatiniu šautuvu, iš arti nušovė vieną vairuotoją, o vėliau pagrobė kitą automobilį.

Policija penktadienio vakarą patikslino aukų skaičių, sakydama žurnalistams, kad iš viso žuvo penki žmonės, tarp jų ir užpuolikas. Anksčiau buvo pranešama apie septynias aukas.

Dar penki žmonės buvo sužeisti, iš kurių vieno būklė kritinė. Dar vieno nukentėjusiojo būklė "sunki, tačiau stabili", sakė policijos seržantas Richardas Lewisas (Ričardas Liujisas).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų