REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

LRT radijas, LRT.lt

Sinoptikė Judita Liukaitytė LRT radijui sakė, kad penktadienį ir savaitgalį daug kur numatomos trumpalaikės liūtys, o oro temperatūra šils iki 28 °C. Gaivesni orai bus tik pajūryje, kur prognozuojama apie 20 °C.

REKLAMA
REKLAMA

Penktadienį dieną visoje Lietuvoje gausės lietaus debesų, tad pavakaryje daugelyje rajonų numatomos trumpalaikės liūtys, vietomis su kruša, galimas škvalas.

REKLAMA

„Vilniuje per Lietuvos ir Graikijos futbolo rinktinių susitikimą gali prasidėti liūtis. Debesys formuojasi taip, kad pačios pagrindinės liūtys prasideda antroje dienos pusėje, tad vakaro valandomis jų tikrai gali pasitaikyti“, – LRT radijui sakė penktadienį rytą sakė sinoptikė J. Liukaitytė.

Temperatūra penktadienį dieną sieks 23–28 laipsnius šilumos, o pajūryje bus gerokai vėsiau – apie 20 °C.

Savaitgalį didesnių pasikeitimų nenumatoma: daugelyje šalies rajonų šeštadienio ir sekmadienio vakarais ir naktimis laukiamos trumpos liūtys, galima kruša, škvalas.

REKLAMA
REKLAMA

Savaitgalio naktimis oras atvės iki 9–14 laipsnių, o dienomis svyruos tarp 22–27 laipsnių šilumos. Tik pajūryje temperatūra dieną neviršys 20 laipsnių ribos.

Sinoptikai prognozuoja, kad nuo pirmadienio orai po truputį keisis: liūtys ilgės ir bus gausesnės, o temperatūra, palyginti su savaitgaliu, bus vienu kitu laipsniu žemesnė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų