REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Huawei“ pranešė pristačiusi išmanųjį telefoną „Ascend G510“. Ergonomiško dizaino išmanusis, kurį jau galima įsigyti „Tele2“ salonuose už 625 Lt (be sutarties), pasižymi stilinga išvaizda ir funkcionalumu, sakoma bendrovės pranešime.

REKLAMA
REKLAMA

Skelbiama, kad savo klasėje pirmaujantis „Ascend G510“ yra plonas ir elegantiškas – vos 9,9 mm pločio, jame įdiegtas 1,2 GHz dviejų branduolių procesorius. Nors „Ascend G510“ yra tik 67 mm pločio, ypatingas jo tekstūros paviršius sukurtas patogiai laikyti rankoje, teigia bendrovės atstovai. Telefone naudojamas 854 x 480 raiškos „Multi-Touch“ ekranas, automatinio fokusavimo galinė fotokamera su LED blykste ir 0,3 MP rašikos priekinė fotokamera.

REKLAMA

Firminė „Emotion“ vartotojo sąsaja „Ascend G510“ išmanųjį telefoną padeda lengvai pritaikyti asmeniniam naudojimui. Pasak gamintojų, naudojantis šiuo telefonu yra galimybė lengviau prieiti prie „debesies“ paslaugų. „Ascend G510“ turi ir daugiau privalumų: telefonas pritaikytas „Android 4.1“ platformai, kuri suteikia prieigą prie naujausių „Google Play“ programų.

„Ascend G510“ naudojamas HSDPA/HSUPA, „Wi-Fi“ ir „Bluetooth 2.1“ belaidis ryšys. Telefono veikimo trukmė budėjimo režimu siekia 14 dienų, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų