REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Girto ekshibicionisto teismas atskleidė, kaip dėl nebepakeliamo darbo krūvio dejuojantys policininkai ir teisėjai priversti tuščiai gaišti laiką ir švaistyti biudžeto pinigus.

REKLAMA
REKLAMA

Visus sukrėtė įvykis, kai sutuoktinio užpulta moteris telefonu neprisišaukė policijos ir buvo nužudyta. Žemiausios grandies teisėjai irgi dejuoja dūstą nuo bylų, kurių nespėja nagrinėti, jūros. Ministrai ir komisarai dėl to kaltina sumenkusį finansavimą, apdairiai nutylėdami faktą, kad tūkstančiui gyventojų turime 2-3 kartus daugiau teisėtvarkos nei kitose ES šalyse.

Atlikusi žurnalistinį tyrimą „Akistata“ per savaitę išsiaiškino, kur šuo užkastas. Nors pinigų stoka tikrai neprideda operatyvumo, tačiau dėl netvarkos ir apsileidimo teisėsaugoje kalčiausi aukščiausio rango vadovai, kurie nesugeba organizuoti darbo, nuo policininkų ir teisėjų nuimti kalnų niekam nereikalingų dokumentų rašymo bei krūvos beprasmių procedūrų. Apie tai skaitykite straipsnyje „Iškrypėliškas pareigūnų kadrilis apie benamio parodytą... varpą“ AKISTATA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų