REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Regimantas Adomaitis neteko teisės vairuoti trejus metus, jam tek sumokėti net 3000 litų baudą.

Vilniaus miesto apylinkės teismas nepagailėjo kino ir teatro aktoriaus Regimanto Adomaičio – skyrė jam trijų tūkstančių litų baudą ir atėmė teisę vairuoti automobilį trejus metus.

REKLAMA
REKLAMA

Toks teismo sprendimas nemaloniai nustebino aktorių. Portalui Balsas.lt menininkas sakė nepadaręs jokio eismo įvykio: "Juk girdėčiau smūgį, muzikos neklausau automobilyje. Kaip dabar gyvensiu be automobilio, juk tenka daug važinėti".

REKLAMA

Priblokštas teismo sprendimo R. Adomatis susijaudinęs tikino, kad būtinai skųs šį sprendimą, tačiau nieko gero nesitikintis.

Policijos pareigūnai, atvykę prie jo namų po eismo įvykio rado nubrozdinimų ant automobilio.

Aktoriaus teigimu, jis išvažiavo iš degalinės nieko nekliudęs, tačiau nukentėjusysis tvirtino matęs, kaip negrabiai iš degalinės išvažiuoja ką tik benzino įsipylusio R. Adomaičio automobilis.

Į įvykio vietą iškviesti policininkai užfiksavo susidūrimo žymių ant nukentėjusio automobilio ir surašė protokolą nurodydami, kad avarijos kaltininkas spruko iš įvykio vietos.

Tačiau griežtai nubaustas menininkas tikino niekur nebėgęs ir nieko nematęs: "Tai absurdas".

Beje, avariją padaręs 85 metų politikas Aloyzas Sakalas nubaustas tik pinigine 750 litų bauda, nors partrenkė net dvi merginas.

Be to, A. Sakalas serga Alzhaimerio liga.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų