REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „LG Electronics“ (LG) pranešė Lietuvoje pristatanti naujos kartos oro kondicionierių „Prestige Inverter V“, kuris išsiskiria dideliu energijos efektyvumu, inovatyvių filtrų įvairove ir kompaktišku dizainu. Namų ūkiams skirtas kondicionierius veikia galingai, bet tyliai, o naudojamos energijos kiekį sumažina iki 38 proc., teigia bendrovės atstovai

REKLAMA
REKLAMA

Pranešama, kad dėl optimizuoto oro srauto, asimetrinio ventiliatoriaus ir mažai vibruojančio kompresoriaus technologijos „Prestige Inverter V“ pasiekia vieną žemiausių garso lygių pasaulyje. Galinga oro srovė gali atvėsinti kambario temperatūrą 5 laipsniais per 5,6 minutės. Oro srovė paskirstoma tolygiai visoje patalpoje. Nors tradicinių oro kondicionierių paskirtis yra oro vėsinimas, naujasis „Prestige Inverter V“ gali ir šaldyti, ir šildyti oro temperatūrą pagal vartotojo poreikius.

„LG Prestige Inverter V“ turi daugialypius inovatyvius oro filtrus, kurie užtikrina švarų, aromatingą, be alergenų orą. Per 2 mln. „Plasmaster“ jonų sterilizuoja orą, cirkuliuojantį per oro kondicionierių, taip pat neutralizuoja kenksmingas medžiagas ir nemalonius kvapus aplinkoje. Unikalių LG mikroorganizmų ir alergenų šalinimo technologijų derinys pašalina smulkias dulkių daleles ir alergenus, sakoma LG pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų