REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Barcelona“ klubo krašto gynėjas Dani Alvesas mano, kad ateityje Neymaras patobulės taip, kad bus sunku išsirinkti tarp jo ir Lionelio Messi, ir nuspręsti, kuris iš jų yra geresnis.

REKLAMA
REKLAMA

Neymaras visai neseniai prisijungė prie „Barcelona“ klubo ir dabar jis žais kartu su geriausiu pasaulio futbolininku – L.Messi. Neymaro tautietis D.Alvesas mano, kad tai jaunajam puolėjui bus labai naudinga.

REKLAMA

„Kad būtum geriausias turi būti ir kuklus, o aš žinau, kad Neymaras toks yra. Esu įsitikinęs, kad ateityje bus sunku išsirinkti kas yra geresnis – Neymaras ar Messi. Neymaras žino ko jam reikia, kad jis laimėtų tokį patį skaičių „Ballon d‘Or“ kaip ir Messi“, - kalbėjo D.Alvesas.

D.Alvesas pakalbėjo ir apie Brazilijos žiniasklaidos keliamą spaudimą Neymarui, kai tik šis atvyksta į Brazilijos rinktinę.

„Šiandien visas komandos jaučiamas spaudimas krenta ant Neymaro pečių, o jam tik 21 metas. Tokio svorio Neymaras negali pakelti pats vienas. Jam suteikiama per daug spaudimo“, - tęsė „Barcelona“ gynėjas.

„Tie, kurie turi daugiau patirties Brazilijos komandoje, turi būti atsakingi ir nuimti dalį spaudimo nuo Neymaro pečių. Turime elgtis panašiai kaip „Barcelona“ klube, kuriame daugiausiai spaudimo jaučia Messi. Visa komanda padeda Messi, todėl turime padėti ir Neymarui“, - užbaigė D.Alvesas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų