REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Patently Apple“ praneša, kad korporacija „Apple“ sukūrė technologiją, leidžiančia fotokamerą, blykstę, biometrinį jutiklį ir kitus panašius komponentus įmontuoti už išmaniojo telefono ekrano, o ne korpuso paviršiuje, kaip tai dabar daroma visuose mobiliuose įrenginiuose.

REKLAMA
REKLAMA

Savaime suprantama, technologijos techninės detalės nėra skelbiamos, tačiau iš dabar prieinamos informacijos galima daryti išvadą, kad jos realizacijai ketinama pasitelkti specialų permatomą ekraną. Esant įprastam darbiniam režimui jis veiks kaip jutiklinis LCD ekranas, tačiau aktyvinus fotokameros programėlę, tam tikra ekrano taškų dalis užges, ekranas taps permatomas, taigi bus galima filmuoti ar fotografuoti priešais esančius objektus, o vartotojui turėtų tapti matomi vidiniai mobiliojo įrenginio komponentai.

REKLAMA

Ekspertų teigimu, toks sprendimas leistų „Apple“ sukurti visiškai kitokį mobilių įrenginių dizainą, patobulinti jų ergonomiką, taip pat padidinti naudingą ekrano plotą neaukojant kitų funkcijų. Šiuo metu minėta technologija figūruoja kaip patentinė paraiška, taigi dabar sunku pasakyti, kada visa tai pasirodys serijiniuose išmaniuosiuose telefonuose „iPhone“ ir planšetiniuose kompiuteriuose „iPad“.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų