REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Populiarūs dainininkai ant scenos spindi tarsi žvaigždės, o tokiais kaip jie nori būti daugybė gerbėjų. Tačiau kartais įžymybės parodo ir tamsiąją savo pusę: ne tik nusižengia įstatymams, bet patekę į teisėsaugos akiratį ima slapstytis ir vengti bausmės.

Populiarūs dainininkai ant scenos spindi tarsi žvaigždės, o tokiais kaip jie nori būti daugybė gerbėjų. Tačiau kartais įžymybės parodo ir tamsiąją savo pusę: ne tik nusižengia įstatymams, bet patekę į teisėsaugos akiratį ima slapstytis ir vengti bausmės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šį pirmadienį, birželio 3 d., dainininkė Mia, kurios tikrasis vardas – Vilija Pilibaitytė, neatvyko jau į antrąjį jai iškeltos bylos teismo posėdį.

REKLAMA

Balandžio 11 d., apie pusę trečios val. nakties, Vilniaus policijos patruliai pastebėjo gatve įtartinai vingiuojantį automobilį ir jį sustabdė. Paaiškėjo, kad tamsios spalvos BMW vairuotoja – dainininkė V. Pilibaitytė. Ji negalėjo pateikti pareigūnams vairuotojo pažymėjimo (teisę vairuoti ji turėjo, tačiau vis dar buvo nepasikeitusi pasibaigusio galiojimo dokumento), o patikrinus vairuotojos girtumą, alkotesteris parodė 1,03 promilės alkoholio.

REKLAMA
REKLAMA

Dainininkė savo kaltės pareigūnams neneigė ir dėl nusižengimo gailėjosi, bet tikino per vakarienę su drauge išgėrusi porą taurių vyno ir tikrai nemaniusi, kad jau nebegali vairuoti.

Tačiau iš pradžių atgailavusi, teisme 29 metų mergina nesirodo. Prieš antrąjį posėdį jai nepavyko įteikti šaukimo, o Miai atstovaujantis advokato padėjėjas Vytautas Geležinis jog ir jam pačiam jau kuris laikas nepavyksta susisiekti su savo ginamąja.

Teisėja Rasa Paužaitė pareiškė, kad jei V. Pilibaitytė neatvyks dar į vieną posėdį, kuris numatytas birželio 7 d., teismas gali nuspręsti ją atvesdinti. Kitu atveju įstatymai leidžia bylą išnagrinėti ir pačiai Miai nedalyvaujant.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Teismuose rodytis vengia ir skandalingai pagarsėjusi Marina Bui. Vilniaus apygardos teismui toliau nagrinėjant baudžiamąją bylą, kurioje Marta Kulikauskaitė kaltinama vertimusi iš prostitucijos, taip ir nesulaukė liudytojos Marinos Bui, kuri šiuo metu, anot šaltinių, yra užsienyje.

Teismas buvo priverstas skelbti M. Bui paiešką. Kol kas policija įpareigota moterį atvesdinti į kitą posėdį, kuri vyks tik birželio viduryje.

M. Bui turi būti apklausta byloje, nes, tyrimo duomenimis, ji yra kartu su teisiamąja M. Kulikauskaite skridusi į Šveicariją, kur vyko susitikimas su verslininkais. Moteris, kaltinama vertimusi iš prostitucijos, pasiūlė dainininkei gerai praleisti laiką kelionėje. Tačiau ikiteisminio tyrimo metu M. Bui tikino nesulaukusi jokių nepadorių siūlymų ir pinigų iš M. Kulikauskaitės negavusi.

REKLAMA

Bylos duomenimis, M. Kulikauskaitė įkūrė modelių agentūrą kaip priedangą ir pelnėsi iš merginų, kurios užsienio verslininkams teikė intymias paslaugas.

Buvęs grupės „Pikaso“ narys Davidas Šamrajus, 2012 m. rugsėjo 23 dieną pričiuptas neblaivus už vairo, pareigingai teismo posėdžių taip pat nelankė.

2012 m. spalio 9 d. teismas nusprendė, jog pažeidėjas vengia atvykti į posėdį, todėl byla išnagrinėta jam nedalyvaujant. D. Šamrajui buvo skirta 1 tūkst. litų bauda ir metams atimta teisė vairuoti.

Tačiau ir tuo dainininko nemalonumai su teisėsauga nesibaigė – 2013 metų pradžioje jam buvo pareikšti įtarimai narkotikų platinimu. Kitą buvusį „Pikaso“ narį Dainių Skinderų pareigūnai užklupo atsiimantį siuntinį, kuriame buvo paslėpti 10 paketėlių su baltais milteliais – iš viso 10 gramų metamfetamino. Tačiau greitai paaiškėjo, jog šis vaikinas niekuo dėtas, o atsiimti siuntinį draugo paprašė D. Šamrajus. Už tai jam gresia iki 8 metų nelaisvės.

REKLAMA

Grupės SEL lyderis Egidijus Dragūnas į pareigūnų akiratį yra patekęs ne kartą. Atlikėją ne tik yra tekę tramdyti renginių metų, bet ir bausti už kelių eismo taisyklių pažeidimus. O viešai pažėręs necenzūrinių keiksmažodžių ir už tai patrauktas atsakomybėn, 2012 m. E. Dragūnas net tris kartus neatvyko į teismo posėdžius.

Galiausiai pasirodęs ketvirtajame posėdyje, už nesuvaldytą liežuvį A. Dragūnas gavo 300 litų baudą.

Teismui ėmusis nagrinėti buvusio grupės „Neo“ nario Tado Lukoševičiaus bylą, kurioje jis buvo kaltinamas beveik pusės milijono litų išviliojimu ir iššvaistymu, pareigūnams netgi teko skelbti vaikino paiešką. T. Lukoševičius slapstėsi nuo praėjusių metų birželio iki pat gruodžio mėnesio. Galiausiai jis buvo sulaikytas prie vieno iš sostinės barų ir priverstas stoti prieš teismą.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų