REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prezidentė Dalia Grybauskaitė pasveikino Lietuvos irkluotojus, Europos čempionate Ispanijoje iškovojusius medalius. Šalies vadovė palinkėjo, kad Rolandas Maščinskas ir Saulius Ritteris, porinių dviviečių valčių rungtyje laimėję sidabro medalį, ir Donata Vištartaitė bei Milda Valčiukaitė, toje pat rungtyje iškovojusios aukso medalį, sportinių aukštumų siektų ir ateityje.

REKLAMA
REKLAMA

„Jūsų valia, ištvermė ir sportinis ryžtas padėjo išsiveržti į priekį ir pelnyti Lietuvai sidabro medalį. Linkiu išlaikyti aukštą meistriškumą, vienybę ir sėkmingai siekti naujų sportinių aukštumų", - Prezidentūros išplatintame sveikinime R.Maščinkui ir S.Ritteriui sakė šalies vadovė.

REKLAMA

Sveikindama D.Vištartaitę ir M.Valčiukaitę, prezidentė pabrėžė, kad irkluotojos parodė tvirtą komandinę dvasią.

„Įspūdingai debiutavusios Europos čempionate Jūs iškovojote Lietuvai aukso medalį. Parodėte tvirtą komandinę dvasią, meistriškumą ir ryžtingai pralenkėte varžoves. Linkiu Jums daug įspūdingų pergalių ateityje", - sakė šalies vadovė.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų