REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Itin paprastas ir šiltas – taip daugelis atsiliepė apie britų milijardierių serą Richard Branson, kurie šįryt su juo bendravo. Vakar vėlyvą vakarą privačiu lėktuvu nusileidę Kauno oro uoste, jau šiandien ankstyvą rytą R.Branson pageidavo skristi oro balionu. Paskutinį kartą R.Branson sakė oro balionu skridęs prieš ketverius metus, kai skraidino savo tėvą Kenijoje, todėl jis džiaugėsi galėjęs atnaujinti savo pilotavimo įgūdžius. Pilotuojamas patiems milijardieriaus, kuris labai mėgsta žemus skrydžius, balionas kelis kartus buvo nusileidęs kone prie pat žemės, kol galiausiai nusileido pievoje kelyje į Kačerginę.

REKLAMA
REKLAMA

Su R.Branson balionu taip pat skrido jo viešnage Lietuvoje besirūpinantis verslininkas Vladas Lašas, „Forum One“ organizatoriai, jos asistentė, amerikietis „Wahoo's Fish Taco“ restoranų tinklo įkūrėjas Wing Lam, kiti. Savo betarpiškumą R.Branson demonstravo ir pageidavęs sėdėti priekinėje automobilio sėdynėje, o ne gale. Jo asistentė iš anksto vizito organizatorius perspėjo, kad jam nereikalingas limuzinas. Vandenį R.Branson pageidavo gerti tik iš stiklinių, o ne plastikinių butelių.

REKLAMA

Vėliau jis paaiškino, kad jo nuomone, plastikiniai buteliai turėtų būti iš viso uždrausti, nes jie labai teršia aplinką. Šįvakar Kauno Žalgirio arenoje vykstančioje konferencijos „Forum One“ R.Branson skaitys pranešimą „Virgin stiliumi: pamokos, kurių neišmoksi mokykloje“. Vėliau jį ir kitus forumo pranešėjus bei svečius „Mitų griovėjai“ Kauno rotušėje supažindins su modernia lietuvių virtuve.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų