REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienio vakarą Rio De Žaneiro mieste vyks Brazilijos ir Anglijos rinktinių draugiškos rungtynės. Šeimininkų puolėjas Neymaras prieš mačą teigė, kad gerbia varžovus, tačiau galvoja, kad Pasaulio čempionate jie nebus didele grėsme.

REKLAMA
REKLAMA

„Gerbiu Anglijos rinktinės žaidėjus, nes klubuose jie pasiekė labai daug, tačiau, vertinant pačią rinktinę, manau, kad Pasaulio čempionate jie nebus didele grėsme. Anglų tikrai nerašyčiau tarp favoritų laimėti čempionatą“, - kalbėjo futbolininkas.

REKLAMA

„Mes sieksime laimėti čempionatą, nes žaisime savo šalyje, o taip pat favoritais bus Ispanija ir Vokietija. Šios trys rinktinės yra tikroji grėsmė. O po jų eitų Argentina, Olandija, Italija ir dar vieną ar dvi komandos“, - tikino 20 įvarčių per 32 mačus už Braziliją pelnęs puolėjas.

Priminsime, kad Neymaras šią vasarą paliks gimtąją Braziliją, kur žaidė „Santos“ klube, ir kelsis į Ispanijos „Barcelona“ ekipą. Paklaustas apie tai, jis teigė: „Manimi domėjosi ne tik „Barcelona“, bet ir keli kiti klubai iš Anglijos ir Ispanijos“.

REKLAMA
REKLAMA

„Prieš priimdamas sprendimą tariausi su šeima, kuri sakė pasirinkti tą komandą, kur ne tik galėtum iškovoti trofėjų, bet ir kuri rodytų stabilumą. Tikrai nenorėjau žaisti tokioje komandoje, kuri kiekvieną sezoną keičia trenerį“, - dėstė brazilas.

Neymaras taip pat pasidalino mintimis apie šiandienos mačą su anglais: „Tai stadiono atidarymo mačas, todėl tikimės laimėti. Svarbiausia mums yra padaryti kuo didesnį įspūdį treneriui. Startinėje sudėtyje tik 11 vietų, todėl kiekvienas turi įrodyti, kad yra vertas jas užimti“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų