REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prireikė ketverių metų ir devynių skausmingų procedūrų, kol Kimberly Vlaminck nuo veido buvo pašalinta 56 žvaigždžių tatuiruotė ir ji vėl atrodo kaip anksčiau, informuoja dailymail.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA

2009 metais mergina pateko į daugelio laikraščių antraštes, kai internete paplito jos nuotraukos su 56 žvaigždžių “žvaigždynu”, ištatuiruotu ant veido.

REKLAMA

Devyniolikmetė tėvams ir žiniasklaidai tuomet melavo, kad ji vietinio tatuiruočių meistro paprašė padaryti tik tris žvaigždutes prie akies, bet jai užsnūdus procedūros metu jis jų ištatuiravo daug daugiau. Tik vėliau K. Vlaminck prisipažino, kad pati prašė būtent tokios tatuiruotės.

Tatuiruotės naikinimo procedūras mergina pradėjo 2010 metais. Pasak kai kurių šaltinių, lazerinės procedūros kainavo daugiau nei 13,5 tūkst. dolerių.

REKLAMA
REKLAMA

2009 metų vasara mergina grasino paduosianti tatuiruočių meistrą Rouslaną Toumaniantzą į teismą tam, kad prisiteistų pinigų sumą, padengiančia tatuiruotės panaikinimo išlaidas. K. Vlaminck tvirtino, kad flamandų kalba kalbantis meistras nesuprato jos norų, išreikštų prancūziškai ir angliškai.

Mergina teisinosi, jog melavo bijodama savo tėvo reakcijos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų