REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žmonės kovoja su įvairiomis priklausomybėmis – alkoholizmu, narkomanija, lošimo manija ir kt. Kartais nevaldoma manija tampa netgi tokie paprasti ir kasdieniai dalykai kaip valgymas. Na o viena iš retesnių, bet bene pati pikantiškiausia priklausomybė – seksoholizmas.

Žmonės kovoja su įvairiomis priklausomybėmis – alkoholizmu, narkomanija, lošimo manija ir kt. Kartais nevaldoma manija tampa netgi tokie paprasti ir kasdieniai dalykai kaip valgymas. Na o viena iš retesnių, bet bene pati pikantiškiausia priklausomybė – seksoholizmas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„The Sun“ sudarė įžymybių, kurie yra prisipažinę kenčiantys nuo sekso priklausomybės, sąrašą. Jūsų dėmesiui, septynios žvaigždės, patologiškai nevaldančios savo aistros:

REKLAMA

1. Kanye Westas

Reperis visada atvirai kalbėjo apie savo priklausomybę ir yra pasakojęs, kad su savo pernelyg aktyviu libido kovoja kone nuo pat vaikystės.

Per interviu žurnalui „Details“ 2009 metais, Kim Kardashian vaikinas atskleidė: „Žmonės dažnai manęs klausia, kas mane užveda. Manau, tai kyla, na, iš seksualinio potraukio, prasidėjusio tikrai dar jauname amžiuje.“

Vėliau, duodamas interviu „The Sun“ K. Westas sakė: Manau, kad turiu seksualinę problemą, priklausomybę nuo sekso. Visą laiką noriu tai daryti.“

REKLAMA
REKLAMA

2. Russellas Brandas

2007 m. vyrukas skaičiavo, kad yra permiegojęs maždaug su 2000 moterų. Tai paskatino draugus įkalbėti jį kreiptis įreabilitacijos kliniką ir gydytis dėl savo didžiulio seksualinio apetito.

Komikas prisipažino, kad ši patirtis buvo tarsi prablaivėjimas: „Yra pilna karštų blondinių, kurios plečia nuo savęs drabužius sakydamos: „Aš nuostabi ir man to niekada nebus gana!“ Tai tik niekingų vyrų pasitenkinimas tamsiuose užkampiuose. Nesigėdykim ir pripažinkim: jie pedofilai ir iškrypėliai.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

R. Brandas, rodos, kurį laiką netgi jautė aistrą tik vienai moteriai – laukinį vyruką prisijaukino Katy Perry, kurią jis vedė 2009 metais.

Tačiau santuoka tetruko vos 14 mėnesių, o po skyrybų jis vėl pasuko senais keliais. Dalyvaudamas Howardo Sterno pokalbių laidoje jis sakė: „Man įvyko tarsi kokia reakcija [po skyrybų]“, o savo situaciją vaizdžiai palygino su ryžių dieta, po kurios staiga gavo pasiūlymą vadovauti šokolado fabrikui.

3. Davidas Duchovny's

Mergišiaus vaidmuo seriale „Nuodėmingoji Kalifornija“, pasirodo, turi nemažai bendro su tikru aktoriaus gyvenimu.

REKLAMA

Tai paaiškėjo, kai 2008 metais D. Duchovny's užsiregistravo į reabilitacijos kliniką gydytis priklausomybės nuo sekso. Netrukus po to, kai aktorius užsidarė klinikoje, buvo pranešta kad jis skiriasi su žmona, aktore Tea Leoni – anot gandų, dėl to, kad jis buvo neištikimas su būriu kitų moterų. Pora po kurio laiko susitaikė, bet 2011 metais išsiskyrė galutinai.

4. Tigeris Woodas

Golfo superžvaiždės seksomanija iškilo viešumon 2009 metais, kai jo žmona Elin Nordegren aptiko aistringas žinutes, kurias jis siuntė savo meilužei Rachel Uchitel.

REKLAMA

Kilęs skandalas atskleidė dar didesnio masto neištikimybę: moterys pradėjo pulkais viešintis ir pasakoti, kaip T. Woodsas rezgė su jomis romanus važinėdamas po turnyrus visoje Amerikoje.

Po kelių mėnesių tylos T. Woodas paskelbė pranešimą, kuriame pripažino savo neištikimybę ir atsiprašė žmonos. Jis netgi atskleidė planus pradėti reabilitacijos kursą dėl savo „problemų“. Tai, kaip pranešama, buvo terapija dėl priklausomybės nuo sekso.

Nors T. Woodas niekada nepatvirtino, su kiek dar moterų permiegojo, kol buvo susituokęs su Elin, kai kuriais skaičiavimais jų skaičius siekia net 121.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

5. Jesse's Jamesas

2010 m. kovą šešerius metus trukusi televizijos mechaniko ir kino žvaigždės Sandros Bullock santuoka sugriuvo po to, kai vyrukas buvo sugautas apgaudinėjantis ją su tatuiruočių meistre Michelle McGee.

Istoriją paviešino pati M. McGee, savo pasakojimą pardavusi vienam JAV bulvariniam žurnalui. J. Jamesas buvo priverstas prisipažinti, o jo „Oskaro“ laureatė žmona pradėjo skyrybų procesą.

Žlungant santuokai, 43 metų J. Jamesas užsirašė į reabilitacijos kliniką Arizonoje, kur gydėsi nuo priklausomybės seksui – anot pranešimų, s. Bullock jis apgaudinėjo ir su daugybe kitų moterų.

REKLAMA

Vėliau, duodamas interviu televizijai ir pasakodamas apie savo problemas, ji aiškino: „Nemanau, kad turiu priklausomybę nuo sekso, kad lakstyčiau aplink ir bandyčiau gauti sekso su bet kuo, negalėdamas sustoti... Turbūt aš tiesiog darau dalykus, kad sugriaučiau savo gyvenimą, įskaitant meilužes, žinučių siuntinėjimą, persidirbimą, savęs žalojimą, kaskadinius triukus ir kitas kvailystes.“

6. Charlie's Sheenas

Aktorių ir mergišių Ch. Cheeną žurnalas „Maxim“ 2006 metais įtraukė į gyvų seko legendų dešimtuką. Ir ne be reikalo – spėjama, kad jis buvo permiegojęs net su 5000 moterų. Na, o nuo to laiko sąrašas dar neabejotinai pasipildė...

REKLAMA

Pomėgis naudotis prostitutėmis ir plačiai pagarsėję santykiai su pornožvaigždėmis „Dievaite“ Bree Olsen ir Natalie Kenly ne vienam kėlė įtarimų dėl priklausomybės nuo sekso.

Galiausiai ir pats C. Cheenas prisipažino ko gero turintis šią problemą per nuoširdų interviu su gydytoju ir televizijos šou vedėju dr. Mehmetu Ozu. Paklaustas, ar jis turi priklausomybių, aktorius atsakė: „Žinoma. [Bet] nežinau, kaip tai apibrėžti.“

7. Lindsay Lohan

Jei gandai apie skandalingosios aktorės sekso nuotykius yra tiesa, tai jos lovos kraštas turėtų būti išraižytas šimtais griovelių, žyminčių vyrus, su kuriais ji permiegojo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tarp žinomų L. Lohan meilužių – Calumas Bestas, Harry 's Mortonas, Brandonas Davisas, Aaronas Carteris, Wilmeris Valderrama ir grupės „McFly“ būgnininkas Harry's Juddas.

2007 metais paklausta, ar jos gydymasis reabilitacijos klinikoje buvo susijęs ir su priklausomybe nuo sekso, L. Lohan atsakė: „Ten buvo daug dalykų... na, žinot“. Ir pridūrė: „Man patinka seksas. Buvimas aktore yra vienišas. Nekenčiu miegotis viena.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų