REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Kepenų persodinimo operaciją ištvėrusiam gynėjui Ericui Abidaliui neatsirado vietos kito sezono Ispanijos čempiono „Barcelona“ klubo planuose. 33 metų prancūzas oficialiai paskelbė, kad artėjančią vasarą, pasibaigus sutarčiai su Katalonijos komanda, jis taps laisvuoju agentu.

REKLAMA
REKLAMA

Futbolininkas tikėjosi, jog katalonų ekipos vadovai suteiks jam dar vieną galimybę ir pasiūlys kontraktą pratęsti, bet tokio verdikto patyręs gynėjas neišgirdo. Tiesa, „Barcelona“ klubo prezidentas Sandro Rosellis pažadėjo ilgamečiui šios komandos nariui ateityje suteikti galimybę dirbti trenerio asistentu.

REKLAMA

„Buvau beveik įsitikinęs, kad liksiu „Barcelona“ klube, bet vėliau mano ir komandos vadovų nuomonės nesutapo. Privalau gerbti šį sprendimą“, - kalbėjo prancūzas, kuris per šešerius metus su katalonais iškovojo net 15 trofėjų.

„Dabar komanda išgyvena labai svarbų laikotarpį, todėl belieka tikėtis, kad aš čia dar sugrįšiu“, - sakė E.Abidalis.

Futbolininkas „Barcelona“ klube žaidė nuo 2007 metų. Iš viso prancūzas, vilkėdamas katalonų komandos marškinėlius, sužaidė 192 rungtynes ir įmušė du įvarčius. E.Abidalis per savo karjerą taip pat sužaidė 61 rungtynes Prancūzijos futbolo rinktinėje.

Manoma, kad laisvuoju agentu tapsiantį gynėją į savo gretas sieks prisivilioti ambicingoji Prancūzijos „Monaco“ ekipa, kuri ruošiasi grįžti į „Ligue 1“ pirmenybes su trenksmu. Jau tapo aišku, kad šią komandą sustiprins Joao Moutinho, Jay Rodriguezas ir Ricardo Carvalho.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų