REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Madrido „Real“ ekipa ir toliau nenuleidžia akių nuo Londono „Tottenham“ komandos žvaigždės Garetho Bale‘o. Nepavykus prisivilioti Neymaro, kuris nusprendė persikelti į „Barceloną“, „karališkojo“ klubo prezidentas Florentino Perezas prioritetą skiria Velso rinktinės nariui.

REKLAMA
REKLAMA

Nepaisant to, jog už 23 metų futbolininką Ispanijos sostinės klubui gali tekti pakloti daugiau nei 50 milijonų svarų sterlingų, tokiam žingsniui madridiečiai yra pasiruošę. Prezidento F.Perezo teigimu, G.Bale‘as yra tiesiog sutvertas rungtyniauti „Real“ komandoje. Tam pritarė ir puolėjas Alvaro Morata bei legenda Zinedine‘as Zidane‘as.

REKLAMA

„G.Bale‘as yra sutvertas žaisti „Real“ klube. Jis universalus, todėl tai didžiausia jo vertybė“, - kalbėjo Madrido komandos prezidentas F.Perezas.

„Jis būtų puikus „Real“ klubo pirkinys. Garethas yra vienas geriausių žaidėjų pasaulyje, o mūsų komandoje žaidžia tokie futbolininkai kaip jis. Jei klubas jo nori ir jį įsigis, tai bus labai protingas ir sveikintinas žingsnis“, - teigė A.Morata.

„Ne kartą stebėjau kaip jis žaidžia. Neskaitant Cristiano Ronaldo ir Lionelio Messi, Garethas yra tas žmogus, kuris šį sezoną man paliko didžiausią įspūdį“, - pagyrų Velso rinktinės nariui negailėjo Z.Zidane‘as.

Šis sezonas – geriausias G.Bale‘o karjeroje. Per sužaistas 44 rungtynes futbolininkas įmušė 26 įvarčius. Dalis jų – po standartinių situacijų, kurias velsietis realizuoja kone idealiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų