REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečius metus bendradarbiavimą su Trakų futbolo klubu betęsiančio legendinio Italijos klubo AC „Milan“ atstovai ir treneriai šią vasarą vėl lankysis Lietuvoje bei surengs kasmetine tapusią Milan Junior Camp – Trakai futbolo ir anglų kalbos vasaros stovyklą, kurioje vaikai bus mokomi ne tik futbolo gudrybių, tačiau ir anglų kalbos. A.C. Milan Jaunimo vasaros stovykla vyks Trakuose, centriniame miesto stadione rugpjūčio 12 - 16 dienomis, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Geriausiai pasirodę stovyklos dalyviai gaus unikalią galimybę vykti į Milaną ir ten su geriausiais vaikais iš viso pasaulio galės įrodyti savo vertę bei galbūt sulaukti „Milan“ skautų pasiūlymo likti šio superklubo akademijoje. „Kai atvyksta tokio garsaus klubo treneriai, vaikai įgauna neįkainojamos patirties. Nėra taip, kad vaikai į stovyklą susirenka paatostogauti. Tikrai ne. Kai matai švytinčias vaikų akis, supranti, kad tokios stovyklos yra tiesiog būtinos“, - apie trečiąkart rengiamą stovyklą kalbėjo VšĮ “Trakų futbolo klubas” direktorius Vytas Jančiauskas.

REKLAMA

Ne pirmus metus tokiose stovyklose dirbantis AC Milan atstovas Baltijos šalyse Stefano Chiussi pažymi, kad ši vasaros stovykla yra investicija į vaiko ateitį: „Tai savaitė sporto su naujais draugais bei aukščiausio lygio futbolo treniruotėmis, kuriose dalyvauja Italijos futbolo klubo A.C. Milan treneriai. Taip pat anglų kalbos įgūdžių lavinimas“.

S. Chiussi pažymi, kad "AC Milan" siekia užmegzti ilgalaikius santykius su Lietuva tam, kad pasidalintų patirtimi ir surastų bei užaugintų būsimus čempionus iš mūsų šalies. Prieš dvejus metus užsiminę apie galimybę Lietuvoje steigti garsiojo klubo akademiją, „Trakų“ vadovai nuosekliai artėja šio tikslo įgyvendinimo link.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų