REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Socialdemokratė Vitalija Kliukienė - viena rimčiausių kandidačių pakeisti jau daugiau kaip pusmetį nuo pareigų nušalintą Vilniaus vicemerą Romą Adomavičių, kuris įtariamas korupcija, rašo "Vilniaus diena".

REKLAMA
REKLAMA

Jos kandidatūra minima neoficialiai. Oficialiai socialdemokratai teigia laukiantys teismo verdikto dėl R.Adomavičiaus.

REKLAMA

"Žinote, kadangi nėra susitarimo, nėra aiškumo, nebūtų etiška kalbėti. Kai bus aiškumas, tada ir kalbėsime. Pirmiausia turi būti laisva vieta, o po to bus galima apie tai kalbėti", - teigė V.Kliukienė.

Galima kandidatė sakė, kad pamąstymų būta visokių, tačiau tikino nenorinti kalbėti tol, kol nebuvo viešo svarstymo.

Jau daugiau kaip pusmetį Vilniaus vicemeras R.Adomavičius yra nušalintas nuo pareigų ir laukia teismo.

Pareigūnų teigimu, vicemeras galbūt gavo 40 tūkst. litų kyšį iš buvusio "Vilniaus vandenų" generalinio direktoriaus Dariaus Norkaus. Pinigus jis esą įmetė į R.Adomavičiaus automobilio saloną pro atidarytą langą. Teigiama, kad vicemeras iškart uždarė langą ir nuvažiavo tolyn, bet jau už keliolikos metrų jį sustabdė Specialiųjų tyrimų tarnybos pareigūnai.

REKLAMA
REKLAMA

Pats R.Adomavičius kaltinimus neigia ir mano, kad jie sufabrikuoti.

Socialdemokratų partijos pirmininko pavaduotojas Juozas Olekas teigė nieko nežinantis apie R.Adomavičiaus likimą. Jis taip pat nebuvo linkęs atskleisti ir būsimų kandidatų į vicemero vietą.

"Kol kas tokių kalbų nesu girdėjęs, nes R.Adomavičius dar yra tarybos narys ir tik laikinai nušalintas. Tokie yra teisėsaugos sprendimai ir mes kol kas nieko nesprendžiame", - klausimą dėl svarstymo siūlyti naują kandidatą į sostinės vicemero postą komentavo J.Olekas.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų