REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Televizijos talentų šou „Britain's Got Talent“ žiūrovai antradienį, gegužės 28 dieną, per laidos transliaciją išvydo žymiai daugiau, nei tikėjosi.

Televizijos talentų šou „Britain's Got Talent“ žiūrovai antradienį, gegužės 28 dieną, per laidos transliaciją išvydo žymiai daugiau, nei tikėjosi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kaip kviestinė viešnia savo naujausią singlą „Live It Up“ atlikusi J. lopez ne tik dainavo, bet ir surengė itin seksualų bei provokuojantį pasirodymą.

REKLAMA

43 metų atlikėja pasipuošė juodu aptemptu triko didelėmis gauruotomis rankovėmis ir odiniais ilgaauliais batais, dekoruotais metalinėmis kniedėmis ir siekiančiais pusę šlaunų. Tokia apranga apnuogino ir itin išryškino garsųjį J.Lo užpakaliuką, o siaura drabužio juostelė vos dengė ir pačią intymiausią jos vietelę.

Nepaisydama itin rizikingo kostiumo, J. Lopez scenoje energingai šoko kartu su būriu vyrukų, nuo pakylos nusileido besisukdama aplink metalinį stulpą ir žargstėsi, atsigulusi ant nugaros.

REKLAMA
REKLAMA

Salėje pasirodymą stebėję žmonės dainininkę palakė plodami į muzikos ritmą, tačiau televizijos žiūrovai tokį pasirodymą užliejo tikra kritikos lavina. Nepriklausoma Britanijos ryšių ir komunikacijos reguliavimo agentūra „Ofcom“ patvirtino sulaukusi skundų dėl vulgaraus šou, o internautai savo pasipiktinimą liejo „Twitter“ ir kituose socialiniuose tinkluose.

„Žiūriu BGT per +1 kanalą ir ten dainuoja Jennifer Lopez... ar ji žino, kad visi mato jos užpakalį? Maniau, kad tai buvo šeimai skirtas šou?“, „Ar Jennifer Lopez suvokia, kad BGT yra šeimai skirta programa?“, „Man atrodo, kad pamačiau truputį per daug Jennifer Lopez – tai juk turėjo būti laida šeimai? Tai nepriimtina!“, „Ką ten po galais apsivilkusi Jennifer Lopez? BGT yra laida šeimai, brangute... kas per šliundra?“, „Jennifer Lopez, apsivilk ką nors, BGT yra šeimai skirtas šou. Kokį pavyzdį tu rodai tai žiūrinčioms jaunoms merginoms?“, „Tai bjauru, kad Jennifer Lopez parodė šitiek daug per šeimai skirtą šou. Ir liūdna“, „Pasibjaurėjau J.Lo apranga per BGT. Šeimos šou, o ji dėvi šitai! Bjauru!!“, „Jei būčiau Jennifer Lopez šеimos narys, man būtų gėda dėl to, ką ji vilki. Ji turėtų būti menininkė, o ne prostitutė“,– rašė internautai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų