REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo to laiko, kai pasirodė konkretesni gandai apie naujos kartos „Microsoft“ žaidimų konsolę „Xbox One“, bene daugiausia nerimo keliančia informacija tapo tai, jog konsolei skirtų žaidimų perpardavimas bus neįmanomas. Ir pagaliau į pastarąjį klausimą atsakė pati korporacija iš Redmondo.

REKLAMA
REKLAMA

„Microsoft“ atstovai teigia, kad šiuose ganduose tiesos yra labai mažai. „Xbox“ projekto vyriausiojo programuotojo Larry Hribo teigimu, galimybė keistis žaidimais yra labai svarbi konsolių savininkams. „Xbox One“ palaiko galimybę keisti žaidimais ir juos perparduoti. Gandai apie mūsų politiką, susijusią su mainais ir perpardavimu neteisingi ir fragmentuoti. Artimiausioje ateityje mes pateiksime daugiau informacijos šiuo klausimu“, – teigė jis.

REKLAMA

Antra vertus, išlieka neaišku, kokie konkrečiai gandai yra neteisingi. Anksčiau buvo kalbama, kad „Microsoft“ ir jos partneriai gaus tam tikrą procentą nuo kiekvieno perparduoto žaidimo.

Žaidimų portalo „Polygon“ turima informacija naujos kartos konsolė nereikalaus nuolatinio interneto ryšio, tačiau ryšys bus reikalingas tam, kad būtų tikrinamas žaidimo autorizacijos statusas. Kai tik vartotojas parduos žaidimą arba jis tiesiog bus įdiegtas kitoje sistemoje, įvyks „atrišimas“ nuo pirminės konsolės, kol diskas nebus vėl įdėtas ir sistema autorizuota iš naujo. Taigi, pinigų už atliktą procedūrą niekas neims.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų