REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau pasakojome apie Monake pasaulio automobilininkų bendruomenei parodytą itin ambicingą „Renault Twin‘Run“. Kaip teigia gamintojas, naujos koncepcijos automobilis – tai prekės ženklo sportinės dvasios plėtojimo ir pasiaukojimo automobilių gamybai išraiška, atiduodant deramą pagarbą legendiniams „Renault R5 Turbo“ ir „Renault Clio V6“.

REKLAMA
REKLAMA

„TwinʼRun“ turi „Renault-Nissan Alliance“ V4Y variklį, kuris naudojamas varžyboms skirtame „Mégane Trophy“. Priekyje išilgai užpakalinės ašies centro linijos įmontuotas V6 3498 cm³ variklis išvysto 320 arklio jėgų galingumą, esant 6800 apsisukimų per minutę, ir 380 Nm sukimosi momentą, esant 4850 apsisukimų per minutę. Variklis sujungtas su SADEV šešių greičių nuoseklaus perjungimo pavarų dėže su riboto slydimo diferencialu. Taigi tai yra ne šiaip nedidelis automobiliukas, o blusa su „atominiu“ užtaisu.

REKLAMA

„Twin‘Run“ – tai ir duoklė istorijai, prisimenant „Renault R5 Turbo“, ir koncerno inžinerinio potencialo iliustracija. Žinoma, keliuose pamatysime jau kiek kitokį automobilį nei šis ambicijų kupinas konceptas. Siūlome užmesti akį į trumpą filmuką, kuriame apie kelią nuo idėjos iki važiuojančio automobilio pasakoja „Twin‘Run“ kūrėjai.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų