REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vos prieš keletą dienų pasakojome jums apie į Vilnių kelioms valandoms užsukusį įvairaus plauko turtuolių ir žvaigždžių pramoginio ralio „Gumball 3000“ karavaną ir rečiausius šio žygio dalyvių automobilius. Na o dabar „Gumball 3000“ dalyviai, panašu, gurkšnoja mineralinį vandenį po audringų pabaigtuvių Monake – savaitgalį ekstravagantiško ralio dalyviai finišavo Viduržemio jūros pakrantėje.

REKLAMA
REKLAMA

Pramoginis ralis „Gumball 3000“ prasidėjo gegužės 19 dieną Kopenhagoje. Iš Švedijos visa marga kompanija keltu kėlėsi į Helsinkį, o tuomet patraukė į pietus. Į Vilnių „Gumball 3000“ dalyviai atkeliavo iš Rygos. Na o kelionės tikslas buvo Monakas.

REKLAMA

„Gumball 3000” ralio idėja – sutraukti ryškiausias asmenybes, brangiausius automobilius savaitės pasivažinėjimui. Paprastai „Gumball 3000” dalyviai raliui renkasi visiškai tam netinkamus automobilius. Nepatogius lenktyninius bolidus, garsiai riaumojančius superkabrioletus ir kitas ekscentriškas transporto priemones. Paprastai – brangias. Arba – dar geriau – vienetinius rankų darbo superautomobilius.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų