REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Beveik už 30 milijonų eurų į Ispanijos „Barcelona“ klubą persikelsiantis brazilas Neymaras neriasi iš kailio, kada galės prisijungti prie naujų komandos draugų. 21 metų futbolininko teigimu, sutartis su Katalonijos miesto ekipa – jo svajonės išsipildymas.

REKLAMA
REKLAMA

Brazilijos vunderkindu laikomas puolėjas su „Barca“ sudarė ilgalaikę penkerių metų sutartį, todėl jaunuolis yra suinteresuotas katalonų klube žaisti ilgą laiko tarpą.

REKLAMA

„Man bus didelė garbė žaisti kartu su Lioneliu Messi, Andresu Iniesta ir Xavi. Svajonė, persikelti į „Barceloną“, pagaliau išsipildė. „Santos“ palieku išeidamas pro priekines duris. Pro galines tikiuosi grįžti ateityje, kai mano karjera matys saulėlydį“, - gražiai apie brazilų klubą atsiliepė futbolininkas.

„Jaučiuosi nepakartojamai. Esu labai laimingas ir už viską noriu padėkoti „Santos“. Dabar galvoju tik apie „Barceloną“. Žmogus, kuris svariai prisidėjo prie mano svajonės išpildymo – Dani Alvesas, - kalbėjo Neymaras.

Per šiuos 2013 metus savo tėviškės klube Neymaras spėjo sužaisti 23 oficialias rungtynes ir įmušti 13 įvarčių. Dar tris įvarčius futbolininkas pridėjo Brazilijos futbolo rinktinei.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų