REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Baltarusiškos cigaretės slėptos traukinio tualeto lubose Traukinyje Minskas–Vilnius pareigūnai vėl rado paslėptą baltarusiškų cigarečių krovinį. Kas į Lietuvą po sėdynėmis ir tualeto lubose bandė įvežti daugiau kaip tūkstantį pakelių rūkalų, nebuvo nustatyta.

REKLAMA
REKLAMA

Šeštadienį vakare iš Baltarusijos į Kenos kontrolės punktą atvykusį traukinį pasitiko gausesnės pajėgos nei įprasta. Pagal pasieniečių ir policijos bendradarbiavimo planą šį reisą su Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Vilniaus rinktinės Kenos ir Specialiosios paskirties užkardų pareigūnais bei muitininkais tikrino ir keli Vilniaus rajono policijos komisariato pareigūnai.

REKLAMA

Viename vagone po sėdynėmis bei kito vagono tualeto lubose pareigūnai rado paslėptus 1020 pakelių cigarečių „Minsk Superslims“, „Alliance Original Slims“, „NZ Gold“, „Minsk“ ir „Queen“ su baltarusiškomis banderolėmis.

Kaip dažniausiai pasitaiko traukinyje Minskas–Vilnius aptikus kontrabandinių rūkalų, nustatyti jų savininko nepavyko ir šįkart. Pareigūnai apklausė traukinio palydovus bei keleivius, tačiau visi teigė apie šias prekes nieko nežinantys.

REKLAMA
REKLAMA

Beje, praėjusį ketvirtadienį Kenos punkte pareigūnai demaskavo traukinio Minskas–Vilnius palydovę baltarusę, kuri į Lietuvą bandė įvežti 500 pakelių kontrabandinių rūkalų. Pastaruoju metu traukinyje Minskas–Vilnius į Lietuvą gabenamų kontrabandinių cigarečių pareigūnai aptinka nuolat. Jos būna slepiamos įvairiose traukinio vietose.

Nuo sekmadienio šiuo reisu vykstančių traukinių muitinės ir dokumentų kontrolė perkelta iš Kenos į Vilniaus geležinkelio stotį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų