REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ispanijos čempiono „Barcelona“ klubo strategas Tito Vilanova neslepia džiaugsmo, kad artėjančią vasarą jo treniruojamą komandą sustiprins talentingasis brazilas Neymaras. Sekmadienio rytą futbolininkas oficialiai patvirtino, jog priėmė katalonų ekipos pasiūlymą.

REKLAMA
REKLAMA

Barselonos miesto komandos treneris teigė, kad 21 metų puolėjas nėra pinigų vergas ir „Barceloną“ pasirinko tik todėl, kad su ja nori laimėti rungtynes bei iškovoti trofėjus. Katalonų klubo vairininko manymu, pinigai jaunuolio sprendimui įtakos neturėjo.

REKLAMA

„Turime pasveikinti savo klubo valdybą, kuriai pavyko sukirsti rankomis su Neymaru. Mums tai labai svarbus pirkinys. Kai kuriuo metu turėjome būti labai dėmesingi, nes jis buvo sulaukęs kur kas pelningesnių ir geresnių pasiūlymų“, – kalbėjo Katalonijos komandos specialistas.

„Taip pat noriu pasveikinti ir Neymarą, kad jam sportas svarbiau už pinigus. Esu įsitikinęs, kad jis puikiai pritaps Europoje ir padės mums tapti dar stipresniems, kaip tai padarė Jordi Alba. Jis tobulėja labai greitai, – sakė T. Vilanova. – Dėl Neymaro pajėgumo jaudintis nėra reikalo. Visi puikiai žinote, kaip jis žaidžia. Jei daugelis sakote, kad jis tėra geras svetainėje „Youtube“, tai šaunu, nes jis sužaidė keletą puikių rungtynių ir įmušė ne vieną nuostabų įvartį.

REKLAMA
REKLAMA

Jis pasirinko „Barceloną“, nes tiki, kad joje gali puikiai pritapti. Jei jo pasirinkimą būtų lėmę pinigai, šiame klube jo nebūtų nė kvapo.“

T. Vilanova teigė, kad turint Neymarą ypač sustiprės puolimas. „Kai mūsų komandą papildo geri žaidėjai, turime daugiau galimybių laimėti. Mums belieka atrasti jam tinkamą vietą aikštėje ir pritaikyti žaidimo stiliui. Neymaras čia yra pasiruošęs žaisti ne vienerius metus“, – kalbėjo jis.

Iki šiol per visą savo karjerą Neymaras žaidė tik „Santos“ klube. Iš viso futbolininkas sužaidė 225 oficialias rungtynes ir įmušė net 136 įvarčius. Dar 20 įvarčių brazilas įmušė vilkėdamas savo šalies rinktinės marškinėlius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų