REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Triukšmingos čečėnų vestuvės: sužeista daugiau nei 10 žmonių

Susikivirčijo jaunavedžių giminaičiai

Vestuvės Čečėnijos gyvenvietėje Rošni-Ču peraugo į masines muštynes, kuriose dalyvavo 15 žmonių. Konfliktas įvyko tarp jaunavedžių giminaičių. Į gydytojus kreipėsi 13 iškilmių dalyvių, rašo kommersant.ru“.

REKLAMA
REKLAMA

„Šeštadienį maždaug 16 valandą Čečėnijos respublikos Urus-Martano rajono Rošni-Ču gyvenvietėje Didžiojo Tėvynės karo didvyrių gatvėje susikivirčijus dėl buitinių reikalų įvyko muštynės tarp dviejų jaunavedžių giminaičių“, - informavo Rusijos VRM spaudos centras.

REKLAMA

Tiriamos incidento aplinkybės.

Spaudos centre pridūrė, kad dar vienos masinės muštynės įvyko šalies pietuose, Stavropolio krašte, kur vėlų penktadienio vakarą per 15 kilometrų nuo Nevinomysko poilsio bazės teritorijoje dėl garsiai grojančios muzikos tarp poilsiautojų kilo konfliktas, peraugęs į muštynes, kuriose dalyvavo 17 žmonių. Rezultatas –penki nukentėjusieji kreipėsi į gydytojus. Visi muštynių dalyviai buvo sulaikyti.

REKLAMA
REKLAMA

Ir dar verta prisiminti, kaip kaukazietiškos vestuvės buvo švenčiamos Maskvoje.

2012 metų rugsėjo 30 dieną, švenčiant išeivių iš Dagestano vestuves, šventinio kortežo, važiavusio Leningrado prospektu link Tverės gatvės, dalyviai pradėjo šaudyti į orą iš ginklų. Anot įvykio liudytojų, buvo šaudoma į automobilius, kurie bandė aplenkti kortežą. Šaulys buvo areštuotas 15 parų, apkaltinus smulkiu chuliganizmu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų