REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiaulių teisėsauga sulaikė išpuoliais prieš taksi vairuotojus – vieno nužudymo, o kito sužalojimo – įtariamą vyrą. Teismas jį leido suimti.

REKLAMA
REKLAMA

Laukiama ekspertizių

Anksčiau teisėsaugos akiratyje nebuvęs jaunas vyras sulaikytas ir į areštinę uždarytas po nužudymo praėjus lygiai dviem savaitėms – gegužės 14-ąją.

REKLAMA

Šiaulių apylinkės teismas įtariamąjį leido suimti trim mėnesiams.

Miesto centre gyvenantis šiaulietis įtariamas dviem nusikaltimais: balandžio 26-ąją peiliu sužalojęs vieną taksi vairuotoją, o kitą gegužės 1 dieną nužudęs. Įvykdytų nusikaltimų motyvas kol kas neatskleidžiamas.

Nusikaltimą tiriantys Šiaulių apskrities VPK Smurtinių nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnai ekspertams pateikė ištirti nusikaltimų vietose rastus įkalčius – per kratą rastus virtuvinį peilį, geležtę.

REKLAMA
REKLAMA

Gavus ekspertizių išvadas, turėtų paaiškėti, ar įtarimai, kad du nusikaltimus įvykdė tas pats asmuo, yra pagrįsti.

Baudžiamoji byla dėl nužudymo ir baudžiamoji byla dėl sužalojimo į vieną sujungtos gegužės viduryje, pareigūnams iškėlus versiją, kad abu sunkius nusikaltimus galėjo įvykdyti tas pats asmuo – tai parodė ir nusikaltimų vietose aptiktų pėdsakų analizė.

Mirė pakeliui į ligoninę

Gegužės 1-osios vakarą į Šiauliuose esantį Dainavos taką atvykę greitosios medikai taksi automobilyje „Audi 80“, prie vairo rado stipriai kraujuojantį 71 metų vairuotoją. Jo veidas, galva, kaklas, rankos buvo nusėtos pjautinėmis ir durtinėmis žaizdomis. Vyras buvo stipriai nukraujavęs, jį ištikusi klinikinė koma. Kraujo buvo pilna ir automobilio salone.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šiauliečio gyvybės išgelbėti nepavyko – jis mirė greitosios pagalbos automobilyje, vežamas į ligoninę.

Spėjo išsigelbėti

Balandžio 26-osios naktį klientas iš Šiaulių, Draugystės prospekto, taksi automobiliu nuvežtas į sodų bendriją, susimokėjo už kelionę, tačiau, laukdamas grąžos, išsitraukė peilį ir sužalojo 54 metų vairuotoją.

Gelbėdamasis nuo dūrių taksistas išpuolė iš automobilio. Jam iš paskos iššokęs žalotojas vairuotojo nebepersekiojo.

Kraujuojantis taksi vairuotojas nuvažiavo į ligoninę. Dėl durtinių žaizdų galvoje ir kakle šiaulietis buvo operuotas. Jo gyvybę pavyko išsaugoti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų