REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Penktadienio vakarą sostinės klube “Pabo Latino” vyko jau tradiciniu tapęs renginys – vasaros terasos atidarymo vakaras. Į renginį susirinko visas būrys žinomų žmonių.

REKLAMA
REKLAMA

Vasarišką renginį vedė dainininkė, muzikinių projektų dalyvė Valerija Iljinaitė.

Vakaro metu buvo pristatoma šiuo metu itin populiarios dizainerės Auksės Poškuvienės dviejų dalių vasaros kolekcija – paplūdimiui skirtų stilingų drabužių ir vakarinių suknelių. Prie kolekcijos modelių buvo pritaikyti avalynės kūrėjos Rūtos Rimšelienės sukurti vasariški bateliai ir „Vision Express“ madingi akiniai nuo saulės. Makiažą ir šukuosenas modeliams kurs Paryžiuje veikiančios tarptautinės grimo ir vizažo akademijos filialas Lietuvoje „SLA akademija“.

REKLAMA

Renginio metu taip pat buvo pristatomas naujasis Shakira aromatas „Elixir“. Visi vakaro svečiai galėjo dalyvauti nuotaikingoje loterijoje.

Šventinio renginio kulminacija tapo kolektyvo „Club Session LIVE” pasirodymas. Tai - gyvos muzikos projektas, kurio beveik dviejų valandų programoje buvo galima išgirsti vienus geriausių šiuolaikinės šokių muzikos atlikėjų – Adelle, Lady Gaga, Rihanna, Madonna, Loreen ir kt. kūrinius. Specialiai šiam projektui parašytos kūrinių aranžuotės suteikia papildomos energijos. „Club Session LIVE“ projekte dalyvauja puikiai Lietuvos gyvos muzikos scenai pažįstami instrumentalistai iš grupių „Empti“, „Keymono“, „Žalvarinis“, „Bekešo vilkai“ ir kt. Pagrindinė šios grupės vokalistė - Baiba Skurstene.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų