REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ugnį praėjusį, upes perplaukusį, kalbėti galėjusį legendinio 80-ųjų serialo „Ratuotas riteris“ automobilį „KITT“ gali įsigyti ir tu - jis parduodamas aukcione. Atrodantis kaip pirmąją savo karjeros filmavimo aikštelėje dieną 1982 Pontiac Trans Am Dublino automobilių aukcione kainuoja 149,995 JAV dolerių, praneša naujienų agentūra „AP“.

REKLAMA
REKLAMA

Parduodama mašina yra viena iš keturių, kurias serialo filmavimo metu teko vairuoti riterį Mišelį vaidinusiam Davidui Hasselhofui.

REKLAMA

Nors „KITT“ ir negali švilpti 300 mylių per valandą greičiu, skrieti 50 pėdų aukštyje ar laidyti raketų, pagrindiniai mašinos privalumai vis dėl to savo vietoje.

Tikriausiai vienas įsimintiniausių iš jų - garsus skleidžianti raudona skenerio lempa mašinos priekyje. Veikia ir du video ekranai salone, bei žali, geltoni ir raudoni mygtukai žymintys skrydžio rėžimą, proveržį rakėtos greičiu, mažąjį šuolį, tylųjį važiavimą ir kt.

REKLAMA
REKLAMA

Žinoma, keturratė serialo legenda turi ir rimtų trūkumų - neveikia filme rodytas autopiloto rėžimas bei pokalbio su vairuotoju galimybė.

Tačiau bene didžiausias rūpestis būsimam automobilio savininkui - mašina neatitinka techninės apžiūros reikalavimų, nes neturi reikalingos teršalų išmetimo sistemos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų