REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Seimo narys socialdemokratas Artūras Skardžius kreipėsi į Vyriausiąją tarnybinės etikos komisiją prašydamas ištirti VšĮ „Versli Lietuva“ buvusio generalinio direktoriaus Pauliaus Lukausko veiklos atitikimą Viešųjų ir privačių interesų derinimo valstybinėje tarnyboje įstatymo nuostatoms.

REKLAMA
REKLAMA

Savo pranešime A. Skardžius argumentuoja tuo, kad P. Lukauskas pernai darbe nebuvo 68 dienas, neįskaitant kasmetinių atostogų.

REKLAMA

„Neatvykdamas į darbą, buvęs VšĮ „Versli Lietuva“ generalinis direktorius, didelę laiko dalį praleido užsienyje (Ukrainoje, Rusijoje), kaip teigiama, teikdamas konsultacines paslaugas užsienio subjektams“, - teigia A. Skardžius.Anot jo, P. Lukauskas naudojosi savo tarnybine padėtimi ir VšĮ „Versli Lietuva“ kaupiama ir apdorojama informacija. 

„Esant tokiai situacijai kyla pagrindas manyti, kad buvęs VšĮ „Versli Lietuva“ generalinis direktorius P. Lukauskas nesilaikė Viešųjų ir privačių interesų derinimo valstybinėje tarnyboje įstatymo taip, kad nekiltų abejonių, jog toks konfliktas yra“, - argumentuoja A. Skardžius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų