REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Maskvos policininkai ketina skirti daugiau dėmesio visiems automobiliams su užsieniniais numeriais. Juos ketinama tikrinti gerokai atidžiau. Labiausiai sugriežtinimas palies automobilius iš Baltijos, kadangi šios transporto priemonės dažnai naudojamos nusikalstamais tikslais, praneša portalas dv.ee.

REKLAMA
REKLAMA

Policijoje pareiškė, kad automobilių su užsieniniais numeriais, tarp jų ir Baltijos šalių, pastaruoju metu Maskvoje labai padaugėjo.

REKLAMA

„Nuo šių metų gegužės šiuose automobiliuose aptikti ir konfiskuoti 25 šaunamieji ginklai ir apie 100 šaudmenų“, -  cituoja portalas Rusijos valstybinės autoinspekcijos atstovus.

Oficialus valstybinės Rusijos autoinspekcijos atstovas pareiškė, kad automobiliai su užsieniniais numeriais, o ypatingai su Baltijos šalių numeriais, labai populiarūs tarp žmonių, linkusių nusikalsti.

„Tokį nusikaltėlių pasirinkimą sąlygoja tai, kad Baltijos šalyse nėra transporto mokesčių, ir šių šalių gyventojai gali savo vardu registruoti bet kokį skaičių automobilių. Naudotus automobilius ypač pamėgo sukčiai, kadangi kvitą, kad mokesčiai sumokėti, reikia pateikti tik automobilio techninės apžiūros metu. Įvažiuoti į Rusiją neregistruotu automobiliu ir juo naudotis galima iki pusės metų“, - aiškina savo sprendimo motyvus Rusijos valstybinės automobilių inspekcijos atstovai.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų