REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Brėmeno „Werder“ klubas pranešė, kad pilnai įsigijo Miuncheno „Bayern“ klubo puolėją Nilsą Peterseną ir su juo pasirašė ketverių metų sutartį.

REKLAMA
REKLAMA

Puolėjas neseniai pasibaigusiame sezone buvo paskolintas „Werder“ klubui. Jis per sezoną įmušė 11 įvarčių, todėl „Werder“ nusprendė išpirkti jo sutartį. Puolėjas dėl to buvo tikrai laimingas.

REKLAMA

„Būtent šių naujienų aš ir laukiau. Dabar aš esu labai laimingas, nes viskas įvyko taip, kaip ir tikėjausi. Esu labai motyvuotas naujajame sezone pasirodyti dar geriau. Noriu padėti klubui žengti didelį žingsnį į priekį“, - kalbėjo N.Petersenas.

N.Petersenas „Bayern“ dėmesį patraukė kai „Energie Cottbus“ klube jis per 56 mačus pelnė 35 įvarčius. Visgi atvykęs į Miuncheną puolėjas negavo daug progų pasireikšti ir į aikštę žengė tik 9 kartus. Tačiau „Werder“ klube puolėjas tapo tikru lyderiu ir klubo direktorius Thomas Gauge yra laimingas, kad jis lieka Brėmene.

REKLAMA
REKLAMA

„Mane labai pamalonina faktas, kad Nilsas mūsų klube liks dar ilgam. Jis jau parodė, kad puikiai tinka mūsų klubui. Mes žinome, kad jis turi didelį potencialą ir jis tikrai sustiprina mūsų ekipą“, - kalbėjo T.Gauge.

Tuo metu „Milan“ pranešė, kad pilnai įsigijo „Villarreal“ komandos gynėją Cristianą Zapatą ir su juo pasirašė sutartį iki 2016 metų vasaros.

Kolumbijos rinktinės gynėjas visą šį sezoną nuomos pagrindais praleido Milano miesto klube. Ten 26 metų C.Zapata puikiai pritapo ir „Milan“ nusprendė išpirkti jo sutartį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Milan“ klubas praneša, kad pasinaudojo galimybe ir išpirko Cristiano Zapata sutartį iš „Villarreal“ klubo. Kolumbietis pasirašė kontraktą iki 2016 metų vasaros“, - rašoma klubo pranešime.

C.Zapata turi daug patirties Italijoje. Jis nuo 2005 metų žaidė „Udinese“ klube ir ten praleido šešis metus. Šiame sezone C.Zapata už „Milan“ sužaidė 23 lygos mačus.

Portugalijos „Porto“ klubas įsigijo perspektyvų brazilą Carlosą Eduardo. Saugas į „Porto“ už neatskleistą sumą persikėlė iš „Estoril-Praia“ ekipos ir su „Porto“ sudarė ketverių metų kontraktą.

REKLAMA

C.Eduardo šiame sezone puikiai pasirodė Portugalijos lygoje. Jis už aukščiausios lygos naujokus „Estoril-Praia“ sužaidė 29 mačus ir įmušė 4 įvarčius. Taip saugas padėjo naujokams užimti aukštą – penktą vietą.

„Esu labai laimingas. Noriu padėkoti visiems, kurie dalyvavo mano perėjime į „Porto“. Mano tikslas yra padėti klubui iškovoti dar daugiau titulų. Turiu ambicijų tai padaryti, kadangi žaisiu viename geriausių pasaulio klubų“, - kalbėjo C.Eduardo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų