REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Palengva imsite atsigauti. Nors imsite jaustis geriau, šiandien dar nieko nekeiskite, nieko nauja nesiimkite. Stebėkite, laukite – geros permainos jau ne už kalnų.

Avinas Palengva imsite atsigauti. Nors imsite jaustis geriau, šiandien dar nieko nekeiskite, nieko nauja nesiimkite. Stebėkite, laukite – geros permainos jau ne už kalnų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Neskubinkite įvykių, mokėkite nusileisti ir laukti. Venkite įtarinėti, kaip ir ginčytis. Niekam nieko nežadėkite ir už nieką nelaiduokite, venkite bet kokio tarpininkavimo ar draugiškų paslaugų.

REKLAMA

Dvyniai Sunki diena. Gali pablogėti savijauta. Kelsite sau pernelyg didelius reikalavimus, šefas jums irgi bus griežtas. Niekur neskubėkite, nesivelkite į diskusijas – tiek su vadovybe darbe, tiek su artimaisiais namuose. Imkitės tik nesudėtingų, jums aiškių užduočių.

Vėžys Pasistenkite nugalėti vidinį nepasitenkinimą, nerimą, nebendraukite su į intrigas linkusiais asmenimis. Nepasikliaukite tarpininkais, savo darbų taip pat niekam nepatikėkite. Gali tekti padėti nelaimės ištiktam bičiuliui.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Nesiimkite radikalių veiksmų – už parodytą iniciatyvą teks sumokėti asmenine laime, nuostoliais. Šiandien greitai susierzinsite. Darbe profesinės, finansinės problemos atrodys didesnės nei yra iš tiesų, o namie visi neįtiks. Nereikalaukite daug iš vaikų.

Mergelė Nesiimkite atsakingų darbų, kuriems reikia tikslumo – galimi nuostoliai. Būkite atidūs maisto kokybei. Galimos nesėkmės, traumos dirbant su aštriais instrumentais, karštais daiktais. Būkite atidesni sutuoktinio poreikiams.

Svarstyklės Nesklandumai bendraujant su artimaisiais, mylimu asmeniu – tai gali virsti rimtu nepasitenkinimu savimi, pasauliu. Patartina mažiau bendrauti, nieko nežadėti nepagalvojus, nepasirašyti atsakingų dokumentų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Nervintis pakaks pagrindo, ypač darbe, – reikalai strigs. Tik dėl to nieko neteiskite ir patys neužsikraukite kaltės jausmo. Tai nepalanki diena karjeros reikalams tvarkyti.

Šaulys Geri norai gali būti tas masalas, kurį prarijus daug netenkama, tad būkite realistai. Stenkitės gyventi kukliau. Nespręskite meilės problemų, negeras laikas skubinti mylimąjį (-ąją) žengti lemtingą žingsnį.

Ožiaragis Galimi sunkumai darbe, tikėtinos ir traumos, tik neskubėkite savo protesto demonstruoti vadovui – bus dar blogiau. Namuose nemėginkite išsikrauti – sukelsite nemenką skandalą.

REKLAMA

Vandenis Nepalanki diena, kai greitai imame įtarinėti, susipykstame. Tai kreivo atspindžio diena, kai dori žmonės gali atrodyti kvailiai ar apgavikai, o pastarieji kels pasitikėjimą. Nepraraskite savitvardos – pagelbės tik kantrybė, taktas. Būkite atidesni sveikatai.

Žuvys Šiandien geriau likti namie ir pasistengti atlikti nemalonius namų ruošos darbus. Darbe venkite ginčų su vadovu.  

Šaltinis vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų