REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Italijos spauda teigia, kad Anglijos čempionas „Manchester United“ ketina įsigyti Milano „Inter“ ir Italijos rinktinės gynėjas Andrea Ranocchia.

REKLAMA
REKLAMA

25 metų vidurio gynėjas šiame sezone buvo kamuojamas traumų ir šis sezonas jam tikrai nebuvo geriausias. Tai atspindi ir „Inter“ užimta devinta vieta.

REKLAMA

Visgi A.Ranocchia galimybėmis niekas neabejoja ir jam dėmesį pradėjo rodyti „Man Utd“. „TalkSport“ teigia, kad naujasis „raudonųjų velnių“ strategas Davidas Moyesas nori naujo ir jauno vidurio gynėjo, todėl A.Ranocchia atitinka šiuos kriterijus.

Gynėjas „Inter“ klube žaidžia nuo 2011 metų, kuomet Milano klubas jį už 16 milijonų svarų įsigijo iš „Genoa“ ekipos. Manoma, kad futbolininko kaina nuo to laiko nepakito, todėl jis „Man Utd“ klubui turėtų kainuoti tiek pat.

REKLAMA
REKLAMA

Konkurenciją „Manchester United“ ekipai sudarys Turino „Juventus“ klubas, kuris taip pat domisi Italijos rinktinės gynėju.

Pats A.Ranocchia yra sakęs, kad jis nori žaisti Čempionų lygoje, o to „Inter“ kol kas pasiūlyti tikrai negali, taigi už tam tikrą sumą „Inter“ turbūt sutiktų parduoti šį vidurio gynėją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų