REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

2010 metais Vankuveryje slidinėjimo estafetėje aukso medalį laimėjusi norvegė Kristin Steira antradienį per treniruotę su slidėmis su ratukais netoli savo namų Osle buvo partrenkta ir sužalota automobilio. 32 metų sportininkė nuvežta į ligoninę – jai sulaužyti du šonkauliai ir pasukta kulkšnis. Nukentėjusioji teigia, kad jai pasisekė.

REKLAMA
REKLAMA

„Stipriai susitrenkiau, tačiau esant tokioms aplinkybėms jaučiuosi gerai. Dabar tiesiog džiaugiuosi, kad gana lengvai išsisukau – tikiuosi greitai išsigydyti ir grįžti į treniruotes“, – slidininkę cituoja Norvegijos slidinėjimo federacija.

REKLAMA

Kaip teigė rinktinės treneris, incidento kaltininkas – automobilio vairuotojas, nepraleidęs sportininkės prie šviesoforo: „Vairuotojai dažnai pasinėrę į savo mintis, iš to – nieko gero. Kristin mano, kad jai pasisekė. Galėjo būti ir prasčiau. Ji galės treniruotis pagal alternatyvią programą, tačiau lūžę šonkauliai dar ilgai jai kels skausmą.“

Trenerio žodžiais, nuo daug sunkesnių susidūrimo padarinių slidininkę išgelbėjo šalmas, kurį visi rinktinės nariai privalo užsidėti per treniruočių su slidėmis su ratukais procesą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų