REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Barcelona“ komandos lyderis Lionel Messi mano, kad Neymaras būtų puikus „Barcelona“ klubo pastiprinimas.

REKLAMA
REKLAMA

Spauda vis garsiau kalba, kad Brazilijos žvaigždė gali persikelti į „Camp Nou“ stadioną. Nors pats žaidėjas ne kartą sakė, kad į Europą jis kelsis tik po 2014 metų Pasaulio čempionato, tačiau „Barcelona“ jau dabar bando įsigyti „Santos“ lyderį.

REKLAMA

Šiam perėjimui visiškai neprieštarauja ir L.Messi, kuris mano, kad Neymaras „Barcelona“ klubui suteiktų naują dimensiją puolime.

„Nežinau ar jis atvyks į mūsų klubą, ar ne, tačiau esu įsitikinęs, kad jis toks žaidėjas, kuris mums suteiktų naujų pasirinkimų puolime. Jis būtų nuostabus pastiprinimas“, - L.Messi kalbėjo „Qatar Alkass“ dienraščiui.

Argentinos rinktinės puolėjas prakalbo ir apie artėjantį Pasaulio čempionato. L.Messi tikina, kad jo tikslas bus laimėti Pasaulio taurę.

REKLAMA
REKLAMA

„Man tik rūpi tai, kaip laimėti Pasaulio čempionatą. Aš negalvosiu apie tai, ar aš būsiu geriausias žaidėjas ar ne. Man rupės tik titulas ir kartu su savo rinktinės draugais mes bandysime jį iškovoti“, - tęsė „Bacelona“ žvaigždė.

 

25 metų L.Messi padėkojo ir buvusiems „Barcelona“ treneriams Frankui Rijkaardui ir Pepui Guardiola, kuris, pasak L.Messi, taps puikiu Miuncheno „Bayern“ treneriu.

„Rijkaardas buvo tas treneris, kuris tikėjo manimi kai man buvo tik 17 metų. Tai buvo vienas svarbiausių mano karjeros etapų. Tuo metu Pepas yra man pasakęs, kad aš esu geriausias žaidėjas, kurį jam yra tekę treniruoti. Esu įsitikinęs, kad „Bayern“ klube jis dirbs sėkmingai. Jam seksis puikiai bet kokiame pasaulio klube, kadangi jis geriau nei kas kitas supranta žaidimą“, - užbaigė L.Messi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų